{ads}

HIDE

Viimased

latest

Novembrikuu horoskoop

Foto : unsplash /Anne NygÃ¥rd   Novembrikuu tõotab kaasa tuua...

Foto : unsplash /Anne Nygård

 

Novembrikuu tõotab kaasa tuua väiksemaid ja suuremaid muutusi kõikidele tähemärkidele. Kõigepealt tõuseb 4. novembril noorkuu Skorpioni märgis, muutes Skorpionite energiat veelgi tugevamaks. Veenus jõuab Kaljukitse märki 5. novembril, see paneb sind aga rohkem märkama oma lähedasi ning hoolitsema nende eest. 6. novembril jõuab Merkuur Skorpionisse ning paneb sind rohkem usaldama oma intuitsiooni. Novembrikuu algus tõotab tulla eriti emotsiooniderohke. 

Lisaks sellele ootab meid novembris ees kuuvarjutus. Kuuvarjutus Sõnni märgis leiab aset 19. novembril ja toob kaasa muutusi väärtushinnangutes, enesehinnangus ning tööasjus. 

Amburite aeg algab 21. novembril ning toob endaga samuti kaasa suuri muutusi. Võib juhtuda, et just sellel perioodil muutuvad sinu senised arusaamad ning maailmanägemused.

24. novembril jõuab Merkuur Amburisse ja see võib muuta sind hajameelsemaks. 


Jäär

Tee oma tööd tõsisemalt sellel kuul. Sulle avanevad väga head võimalused, tingimusel, et sa hoiad silmad ja kõrvad lahti ning oled alati valmis tegutsema. Lähedased toetavad sind su ettevõtmistes ja sa alustad ühe suure plaaniga. Kuidas sa näed oma elu kümne aasta pärast? Mida sa saad sellel kuul ära teha selleks, et viia oma unistused ja eesmärgid ellu? Tegutse selle nimel, hakka oma tulevikku üles ehitama. Kuuvarjutuse ajal saad sa suurema summa raha, mis aitab sul oma majanduslikku olukorda märkimisväärselt parandada.

 

Sõnn

Ole mõistev ja kannatlik oma lähedastega suheldes, et nad ei peaks sind südametuks ja ei mõistaks valesti su sõnu. Näita inimestele, et sa oled usaldusväärne ja kindel, kelle peale võib alati loota. Kuuvarjutus sinu märgis muudab sind veelgi tugevamaks ja võimsamaks. Sa oled valmis ellu viima suuri plaane. Usu rohkem iseendasse ja unista suurelt, sest just kuuvarjutuse ajal võivad su unistused täide minna. Ära seda unusta! 


Kaksikud

Sellel kuul avaneb sul võimalus karjääri teha. Kasuta oma head õnne ära ja aita ka teisi inimesi. Novembrikuu teine pool toob su ellu uusi toredaid inimesi. Aga ära seejuures unusta ka neid, kes on alati sinu kõrval olnud. 

 

 

 

Vähk

Sul on õigus olla õnnelik ja teha iseendast prioriteet. Sa oled seda väärt. Novembrikuus tegele rohkem sellega, mida sina vajad ja mis teeb sind õnnelikuks. Ole loominguline ning ära oota alati teiste heakskiitu. Tee esimene samm. Aita teisi inimesi enda ümber. Ole õlg, millel teised võivad puhata. Maailm vajab selliseid inimesi nagu sina. Novembrikuu toob su ellu uusi inimesi, kellest saavad väga head sõbrad.

 

Lõvi

Sellel kuul võid sa rohkem mõtelda enda elu üle järele ning keskenduda oma isiklikule heaolule. November tekitab sinus soovi rohkem iseenda eest hoolitseda. Võib-olla on kätte jõudnud aeg midagi oma elus muuta, panna paika piirid või suhelda teistmoodi oma lähedastega selleks, et teised sind paremini mõistaksid. Sa suudad ellu viia ühe suure projekti  ja see täidab sind uhkuse ning veelgi suurema otsusekindlusega. Ära kahtle iseendas, kõik läheb hästi. 

 

Neitsi 

Novembris võiksid sa viia lõpule ühe alustatud töö, mis nõuab suuremat keskendumist ning kannatlikkust. Aga ära muutu sellel kuul liiga pessimistlikuks ja ära umbusalda kõiki inimesi, kes su ellu tulevad. Sa võid olla pealtnäha külm ja ligipääsmatu ning hirmutada ära need inimesed, kellega sul võiksid tekkida head suhted. 

 

Kaalud

Ära lase tööasjadel üle pea kasvada sel määral, et sa unustad selle, mis tegelikult elus tähtis on. Oma tööd oled sa aga tõesti hästi teinud ja selle eest ootab sind ees rahaline tasu sellel kuul. Mis puutub suhetesse, siis ära unusta oma lähedasi, kes võivad tunda end mõnikord mahajäetuna. Sa võid tunduda eemalolev paljude silmis. Amburi aeg aga muudab sind rõõmsamaks ning aitab sul näha oma elu paremas valguses. 

 

Skorpion

Sind on ees ootamas suured muutused sellel kuul. Ãœtle seda, mida sa mõtled ja näita teistele, kes sa tegelikult oled. Ära vabanda sellepärast, kes sa oled.  Võta oma suhteid, kaasa arvatud neid, mis ei toimi nagu kingitusi ja õppetunde. Mõtle sellel kuul sellele, mida sina ise vajad selleks, et õnnelik olla. Praegu on sinu kuu käimas, unista suurelt, sest juba järgmisel päeval võivad su suurimadki unistused täituda.

 

 

 

Ambur

Sa pead vabanema sellest, mis hoiab sind minevikus kinni ja ei lase elada rahulikult. Sa pead leidma tagasi oma hingerahu. Ära seltsi inimestega, kes võivad sulle oma sõnadega haiget teha. Kuu lõpp tuleb palju parem, seega ära lase masendust endale ligi ja ära kaota lootust. Mõtle sellele, et novembrikuu lõpp toob su ellu palju häid üllatusi. 

 

Kaljukits

Sa oled sisemiselt muutumas. Ja selle tõttu peavad muutuma ka su eesmärgid ja unistused. Mõtle sellele, kas sa tahad ikka veel seda, mida sa soovisid eelmisel aastal näiteks. Ja ära unusta oma lähedasi, kes vajavad sind sellel kuul. Sa inspireerid teisi inimesi ilma, et sul sellest endal aimu oleks. Sa oled suur eeskuju paljudele. Ära unusta seejuures oma isiklikke unistusi. 

 

Veevalaja

Katsu leida tasakaal oma töö ja huvialade vahel. Veeda rohkem aega oma pere ja lähedastega. Kuni 22. novembrini võid sa kannatada stressi all. Suhted töökaaslastega võivad olla pingelised. Katsu hoida keelt rohkem hammaste taga, et olukorda mitte hullemaks muuta ja konflikte vältida. Kuu lõpp aga toob sulle ühe väga hea uudise, mis võib muuta kogu su elu. 

 

Kalad

Novembris paned sa paika oma eesmärgid ja plaanid. Sul avaneb võimalus muuta oma elu paremaks. Võta kõik väljakutsed rõõmuga vastu. Sind toetatakse su ettevõtmistes. Ja ära unusta oma lähedasi seejuures, kelle toetus on sulle oluline.

 

 

 

 

 

 



 

 



 

 

 

 






Kommentaare ei ole