{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 29. november

  Foto : unsplash /Laura Nyhuis  Jäära horoskoop Ar...

 

Foto : unsplash /Laura Nyhuis

 Jäära horoskoop

Armastus. Vallalised, kui teil on plaan täna õhtul välja minna, siis ootab teid ees õhtu täis häid üllatus. Töö. Lõpuks ometi hakkavad sa pingutused vilja kandma. tervis. Katsu rohkem tähelepanu pöörata oma tervisele, mis ei ole praegusel hetkel kõige parem. Raha. Palju mõistlikum oleks loobuda suurematest kulutustest ning oodata paremaid aegu.

Väike nõuanne: selle asemel, et ärrituda, mõtle järele. 


Sõnni horoskoop

Armastus. Üks kohtumine, mis võib muuta kogu su ülejäänud elu, võib täna aset leida. Töö. Mitmed head võimalused tekivad, ole valmis õigel hetkel tegutsema. Tervis. Ära vaata liiga hilja telekat ja puhka rohkem. Hoolitse oma immuunsuse eest. Raha. Praegu peaksid su rahaasjad olema stabiilsed, katsu siiski edaspidi rohkem kokku hoida.

Väike nõuanne: ära võta kõike liiga isiklikult.


Kaksikud

Armastus. Sa õpid tundma hingelist lähedust. Töö. Sind tunnustatakse vääriliselt ja see aitab sul hakata tegema suuremaid plaane. Tervis. Ära kurna ennast praegusel hetkel ära, su tervis ei ole kõige parem. Raha. Katsu rohkem kokku hoida.

Väike nõuanne: ära ütle kõike välja, mida sa mõtled.


Vähk

Armastus. Sa leiad, et elu on päris ilus ja sa oled rahul enda ja oma otsustega. Töö. Kõik läheb hästi, sea endale uusi väljakutseid. Tervis. Tegele spordiga, see teeb head su füüsilisele ja vaimsele tervisele. Raha. Ole valmis ootamatuteks kulutusteks.

Väike nõuanne: ära ole liiga emotsionaalne.

 

 


Lõvi

Armastus. Sa hindad rohkem aega koos kallimaga. Töö. Mõned muutused võivad tekkida. Tervis. Pööra rohkem tähelepanu oma toitumisele. Raha. Katsu rohkem säästa. 

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest.


Neitsi

Armastus. Täna tehakse sulle abieluettepanek ja sa võtad selle vastu. Töö. Hea koostöö kolleegidega. Tervis. Õpi paremini hingama, nii paraneb su tervis. Raha. Head võimalused tekivad.

Väike nõuanne: puhka rohkem.


Kaalud

Armastus. Tõenäoliselt leiab aset üks meeldejääv kohtumine eksiga. Töö. Sinu otsusekindlus toob sulle suurt kasu. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Sa oled viimasel ajal rohkem kulutanud, katsu nüüd ennast kokku võtta.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse.


Skorpion

Armastus. Armastus võib olla seal, kust sa ei osanud teda otsidagi. Töö. Hea edu saadab sind praegusel perioodil. Tervis. Ela tervislikumalt, söö mitmekesisemalt ja varusta oma keha vajalike vitamiinide ning mineraalidega. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: vabasta end minevikuprobleemidest, mis ei lase sul oma eluga edasi minna.

 

 


Ambur

Armastus. Sinu paarisuhtes valitseb harmoonia ja üksmeel. Töö. Täna peaks kõik minema hästi ja ilma suuremate probleemideta. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja ära söö liiga palju. Raha. Maksa arved alati õigeaegselt.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega nendega, kes sind piisavalt ei austa.


Kaljukits

Armastus. Sa oskad luua õiget ja usalduslikku õhkkonda. Töö. Sa saad selle palgakõrgenduse, mida sa oled oodanud. Tervis. Ära söö liiga palju liha, selle asemel söö aedvilju. Raha. Piira kulutusi enne, kui on liiga hilja.

Väike nõuanne: tegelikult oled sa võimeline suuremateks tegudeks. Usu rohkem iseendasse.

 

Veevalaja

Armastus. Üks ilus kohtumine võib täna aset leida. Töö. Head uudised ei ole enam kaugel. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Ole ettevaatlikum oma rahaasjadega ringi käies.

Väike nõuanne: sinu enda sees on peidus suur jõud.

 

Kalad

Armastus. Üks otsustav kohtumine leiab aset hetkel, mil sa ei osanud seda oodatagi ja muudab kogu su edaspidise elu. Töö. Täna tuleb hea päev. tervis. Puhka rohkem ja unusta kogu ülejäänud maailm. Mõtle rohkem iseendale. Raha. Lahenda oma probleemid ruttu ära.

Väike nõuanne: ära ärritu, see ei ole hea su tervisele. 



Kommentaare ei ole