{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mõnikord ma mõtlen, miks mind ei kutsutud ja miks just mind välja jäeti? Ma tahan inimestega suhelda aga mul on tunne, et kõik räägivad ainult minust

  Gfycat Mõnikord on mul tunn...

 

Gfycat
Mõnikord on mul tunne, et ma pole piisavalt lahe inimene, kellega teised tahaksid suhelda. Ei ole selline populaarne, keda kõik oma tuttavaks tahaksid. Mul on tunne nagu ma poleks tasemel.

Ja teistega koos olles tekib tunne nagu nad ei tahaks mind enda sekka. Ja teistel kordadel ma mõtlen, et miks mind ei kutsutud. Et miks just mind välja jäeti. Ja selline mulje on nagu räägiksid teised ainult mind taga.

Nagu oleks ma ikka veel teismeline, kes ei tea, mida öelda ja kuhu istuda.

Ja kes ei kuulunud just nende hulka, kellega kõik läbi tahtsid käia. Kes ei olnud piisavalt populaarne, sportlik, sale, ilus. Kellel ei olnud midagi, millega silma paista.
 
 


Ja siis ma katsun meelde tuletada, et ma ei ole enam see inimene, kes ma olin.

Ma meenutan küll seda teismelist, kellel jäi enesekindlusest palju puudu ja kes võis käituda mõnikord imelikult aga täna ma ei ole enam see inimene, kes ma siis olin.

Ma olen nii palju õppinud sellest ajast. Minust on saanud teine inimene. Jah, ma olen palju nutnud ja oma pisarad ka ise ära kuivatanud. Ma olen palju läbi pidanud elama ja saanud nii mõnestki raskusest üle.

Mul võib tulla veel aeg-ajalt enesehinnanguga probleeme ette aga ma ei ole enam see inimene, kes ma olin kunagi varem.

Ma olen vanem ja targem. Ma olen sisemiselt tugevam. Ja nii mõneski küljest palju parem.

Mitte vanuse pärast aga vanus on mulle lisanud enesekindlust juurde.

Ma tean midagi, mida ma enne ei teadnud. Et ma võin ja suudan teha asju ise. Ja võib ise ennast armastada ja teha oma elus palju ära, kui ma ise seda tahan.

Ja ma olen nii tänulik oma perele.

Tegelikult ei olegi ju nii hull, kui sa ei pea silma paistma ainult oma välimusega.

Ma tean, et maailm ei muutu, kui ma üritan olla selline, kelle seltsi kõik otsiksid, tahaksin olla kuulus ja populaarne, ja teeksin kõik, et teiste tähelepanu äratada.

Sest see kõik on ülespuhutud.
 
 


Ma tean seda, mida ma tegema pean selleks, et ise õnnelik olla.

Ja ma loodan, et sina ka tead. Sest sina ka ei ole enam see inimene, kes sa eile olid. Et sa ei pea muretsema selliste pisiasjade pärast, et miks sind ei kutsutud ühte või teise kohta. Et sa ei pea pingutama ega isegi muretsema selle pärast.

Sa oled vaba olema see, kelleks sa sündinud oled.

Sa ei ole kohustatud kõigile meeldima.

Sa ei pea olema keegi, kes sa ei ole ja kes sa olla ei taha.

Ole sina ise. Ja ole seda naeratuse ja rahuga hinges.

Sära, sest see on sinu elu, las teised panevad päikeseprillid ette, kui vaja aga sina sära. Elu on liiga lühike, et mitte särada.

Kommentaare ei ole