{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Ugur Aktemir

 

 Armastus

Paaridele :  Tänu Pluuto aspektile mõistad sa korraga, et su kaaslase tunded on siirad ja sügavad. Kõik läheb hästi ja see nädal ei too teile probleeme kaasa.

 Vallalised :  Mitmeid ilusaid kohtumisi võib tekkida sellel nädalal ja pole ka imeks panna, sest sa oled huvitatud kõigest, mis on uus ja põnev. Ära lase ennast ainult liiga palju pimestada ja kuula mõistuse häält.

 

Töö

Planeetide seis võib mõjutada sinu tööaalast elu. Ja tänu sellele võib õhkkond muutuda pingelisemaks, eriti kannatavad selle all suhted töökaaslastega. 

 

 

 

Tervis

Tänu Marsile ei tohiks väsimus sind sellel nädalal kimbutada. Marss aitab sul ka masendushoogudest üle saada. Katsu oma elu paremini organiseerida ja tegele rohkem asjadega, mida sulle meeldib teha. Ära jää niisama istuma ja katsu ümbritseda end inimestega, kellega sul meeldib koos olla. 

 

Raha

Merkuur ei lase sul praegu oma olukorda selgelt näha ja võib juhtuda, et sa võtad valesid otsuseid vastu. Nädala lõpus peaksid asjad aga paranema hakkama ja sa võid leida vahendi, mille abil oma majanguslikku olukorda parandada. 

Kommentaare ei ole