{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Alex Geerts    Armastus Paaridele...

Foto : unsplash / Alex Geerts

 

 Armastus

Paaridele :  Planeedid ise hoolitsevad sinu südame eest. Ja seega peaks sellel nädalal palju armastust õhus olema. Harmoonia ja tasakaal valitsevad sinu paarisuhtes. Sa tahaksid aega peatada, sest sellel nädalal tunned sa end tõeliselt õnnelikuna.

Vallalistele : see nädal toob su ellu palju rõõmu ja isegi armastust. Paljud teie seast kohtuvad olulise inimesega või tunnevad elust mõnu flirtides vastassoo esindajatega. Võib juhtuda, et mõni selline tutvus viibi isegi abieluranda.

 

Töö

Praegu peaks töö juures olema väga kiired ajad. Palju muutusi ja ootamatusi võib tekkida. Aga sa saad õnneks kõikidest takistustest ja probleemidest üle. Katsu iga uue olukorraga ruttu kohaneda. 

 

 

 

Tervis

Sa oled praegusel hetkel heas vormis, võimeline mägesid liigutama. Ära siiski ülehinda oma võimeid. Jää mõistlikuks ning ära mängi oma tervisega. Hoia ennast soojas ja hoolitse oma tervise eest.

 

Raha

Praegu on kõige õigem aeg selleks, et tegeleda oma rahaprobleemidega. Tänu Saturni aspektile peaksid leidma ruttu lahenduse ning saama kõikidest raskustest üle.

Kommentaare ei ole