{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Annie Spratt

Armastus

Paaridele : tänu Veenuse aspektile muutub su paarisuhe palju harmoonilisemaks sellel nädalal. Katsu ainult hoida rohkem keelt hammaste taga ja ära ütle välja kõike, mida sa mõtled.

Vallalistele : praegune periood peaks su ellu tooma palju erinevaid kohtumisi. Aga sa ise ei ole valmis tõsisemaks suhteks ja otsid rohkem vaheldust ning tahad lõbutseda. Sa oled huvitatud kõigest, mis on uus ja huvitav. Seega ära hakka tõsisemaid plaane praegusel perioodil tegema, sellest ei tule nagunii midagi välja.

 

Töö

Tõenäoliselt tehakse sulle üsna häid pakkumisi, mis sobivad kokku sinu ootustega. Aga kahjuks ei saa sa neid pakkumisi praegu vastu võtta ja sa pead langetama raske otsuse. Õnneks aitab huumorimeel sind kõigest üle saada.

 

 

 

Tervis

Ilmselt tunned sa suuremat väsimust sellel nädalal ja oled närvilisem. Tervis ei ole sul ka just kõige parem, katsu enda eest rohkem hoolt kanda. 

 

Raha 

See, kuidas sa oma rahaga ümber käid sellel nädalal, mõjutab tervet seda kuud ja isegi järgmisi kuid suurel määral. Seega oled ettevaatlik. Hoidu suurematest kulutustest ning pea eelarvest kinni. Ära anna kiusatustele järele ning jää mõistlikuks.

Kommentaare ei ole