{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Tolga Ulkan

Armastus

Paaridele : Sinu ja su kaaslase suhe muutub sellel nädalal paremaks ja tugevamaks. Te olete mõistvamad ja hoolivamad üksteise suhtes ning leiate võimalusi teineteise üllatamiseks. Igav teil juba omavahel ei hakka. Ja nii ongi ju hea, selle asemel, et igaüks omas nurgas mossitaks, kas pole nii? 

Vallalised :  vallalised mõtlevad rohkem lõbutsemise ja üheöö suhete, kui tõsise armastuse peale. Ometi tahavad nad muuta midagi oma elus ja otsivad hingesõpra, kes võib ometi olla siinsamas lähedal ent nad ise ei oska teda ära tunda. 

 

Töö

Planeetide seis on praegu väga soodne karjääri tegemiseks. Samuti saadab hea õnn kõiki neid, kes tegelevad loomingulise tööga. 

 

 

 

Tervis

Sa pead tõsiselt hakkama spordiga tegelema. See teeks head nii su vaimsele, kui füüsilisele tervisele. Ja kui sa tahad vabaneda liigsetest kilodest, siis lõpeta magusa söömine.

 

Raha

Mis puutub rahaasjadesse, siis ole ettevaatlik. Ja kannatlik ning ära ärritu nii palju. Sest enne praeguse perioodi lõppu võib väike rahaingel su ellu tulla ning tuua kaasa häid uudiseid. 

Kommentaare ei ole