{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi detsembrikuu horoskoop

  Foto : unsplash / Beth Jnr Detsembrikuus võib sul tulla mu...

 

Foto : unsplash / Beth Jnr

Detsembrikuus võib sul tulla muutusi ette töö juures ja eraelus. Need muutused võivad olla nii head, kui halvad: tegemist võib olla lahku minemise või teineteise leidmisega. Kõik on võimalik. Planeedid ennustavad ka sulle head õnne rahaasjades detsembrikuuks. 


Armastus

Tõenäoliselt rohkem, kui kunagi varem, tunned sa sellel kuul, et tahad midagi muuta oma elus. Võib-olla leiad sa, et su praegune suhe ei sobi sulle enam ega paku sulle rahuldust ja et aeg on sellega lõpp teha. Või siis vastupidi, teed sa midagi, et muuta oma suhet paremaks. Kuidas ka ei ole, sa tegutsed ja tead, mida sa tahad. Sa oled oma valiku langetanud ja sul on kindlad eesmärgid. Kui sa oled aga vallaline, siis soovitavad planeedid sulle olla loomingulisem ja ettevõtlikum. Kui sa teed midagi, et olla teistest erinev ja oled julge, siis leiad sa inimese, keda sa otsid. 


Tervis

Su tervis ei ole olnud kõige parem viimaste kuude ajal. Nüüd võid sa aga rahulikult hingata, sest detsembrikuus ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Terve selle kuu jooksul peaksid sa olema väga heas vormis. Tõenäoliselt hakkad sa ka rohkem spordiga tegelema. See on hea, et sa enese eest hoolitsema hakkad, vaata ainult, et sa endale liiga kõrgeid eesmärke ei püstita ja ära torma. Alusta rahulikult. Eriti juhul, kui sul on vanust juba 40+. 

 

 


Töö ja raha

Töö juures pead sa mitmeid muutusi tegema. Võib-olla juhuslikult, võib-olla sunniviisiliselt. Kuidas ka ei ole, sa pead olema väga ettevaatlik ja pingutama rohkem. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest need muutused leiavad aset ainult selleks, et sulle suuremat kasu tuua. Sul on väga head väljavaated praegu. Kui sa aga tööd otsid, siis planeetide seis on väga positiivne hetkel. Ära ainult töövestlustel liiale mine ja ära pinguta üle. Rahaasjades ootavad sind ees väga head uudised.


Pere ja sõbrad

Kes oleks Lõvi ilma publikuta, ilma teiste pilkudeta enese isiku peal? Jah, sa tahad olla laval ja särada, eriti detsembris ja sa suudad oma saavutada oma tahtmist. Sulle meeldib olla sõprade seltskonnas ja näidata välja, kui suur süda sul on. Terve detsembrikuu tunned sa end nagu oleksid tagasi lapsepõlves. Sa oled muretu ja rõõmus. Aastalõpp tuleb meeldib ja muljeterohke. Sa hindad lähedaste ringi ja oled oma südames tänulik kõige üle, mis sul on.

Kommentaare ei ole