{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi detsembrikuu horoskoop

  Foto : unsplash / Aaron Burden See aastalõpp tuleb pigem k...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

See aastalõpp tuleb pigem keeruline sinu jaoks. Ja probleeme võib ette tulla just suhete tasandilt. Sa pead tõesti ise palju pingutama, et seda olukorda parandada. Ka tervis pole sul detsembris just kõige parem. Detsembrikuu taevas ei ole alati päikest täis. Uue aasta algus tuleb palju parem. 

 

Armastus

Kas lähenevad pühad on selle põhjuseks, et õhus on aina rohkem pingeid ja arusaamatusi detsembris? Kindel on aga see, et sellel kuul läheb arvete klaarimiseks koduseinte vahel. Tõenäoliselt kaevate te üles mingid kunagi tehtud vead ja heidate nüüd teineteisele ette, öeldes, et näed, sa pole sugugi ju muutunud! Hea oleks siiski, kui sa katsuksid seda olukorda parandada nii palju, kui võimalik. Ehkki tõenäoliselt sina esimest sammu tegema ei hakka. Kui sa aga elad üksi ja igatsed enda kõrvale kedagi, siis kasutad sa aastalõpu pühasid ära selleks, et endale hingesõpra leida. Ilusad kohtumised on sind ees ootamas aga kahjuks ei jää need suhted püsima. 

 

Tervis

Detsembrikuul on sulle varuks oma osa terviseprobleeme. Mitte midagi tõsist õnneks aga tuju viib see sellegipoolest alla. Sa võid tunda aeg-ajalt end nagu lind tõrvasel katusel, kellel on kord saba kinni ja kui saba saab lahti, siis on nokk kinni. Võta ennast kätte ja hoolitse rohkem oma tervise eest. Ära söö rohkem, kui vaja, väldi rasvast ja magusat ning piira alkoholi tarbimist. Ja mis kõige tähtsam, katsu iga päev liikuda. Ja ära katsu kõike liiga kiiresti teha. Ole kannatlik ja kõik tuleb omal ajal. 

 

 


Töö ja raha

Detsembris saad sa oma tööga väga hästi hakkama, oled hästi organiseeritud ja suudad kõik enne pühi ära lõpetada. Kui sa oled ettevõtja, siis ei tohiks sul ühtegi probleemi ette tulla. Kui sa töötad meeskonnas, võib ette tulla suhteprobleeme kolleegidega, katsu sellega tegeleda, et olukord hullemaks ei läheks ja liiga palju arusaamatusi ei tekiks. Selleks, et häid tulemusi saada, pead sa aga tõsiselt pingutama ja see võib sind lõpuks ära kurnata. Kohati võib sul tekkida tunne, et sa saadaksid kõik kus seda ja teist. Katsu siiski võtta asju võimalikult rahulikult, sest kuu lõpus muutub kõik paremaks.

 

Pere ja sõbrad

Kui sa arvasid, et sul on väga head sõbrad, siis detsember paneb sind nii mõndagi asja teistmoodi nägema. Üks arusaamatus võib tekkida sinu ja ühe su lähedase sõbraga, mis võib tekitada lõhet sinu ja tema vahel. 10 - 15. detsembri vahel võib teie vahel tekkida suur tüli selle tõttu, tuues kaasa tõsiseid tagajärgi. Ilmselt ei tee sa ise ka midagi, et seda olukorda parandada ja võib isegi arvata, et sa isegi lisad enda poolt juurde, et olukorda hullemaks muuta. 



Kommentaare ei ole