{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kodu energeetiline puhastamine

  Halb ehk siis negatiivne energia põhjustab halba und, masendust ja ärevushäireid, peavalusid jne. Kolides uude majja, tunned sa k...

 

Halb ehk siis negatiivne energia põhjustab halba und, masendust ja ärevushäireid, peavalusid jne.

Kolides uude majja, tunned sa kõigepealt selle energiat. Kõige parem on esimese asjana läbi viia energeetiline kodu puhastus. Kasutada selleks võid jämedat soola, kaneeli ja äädikat. Selles artiklis on ära toodud 5 nõuannet, mille abil puhastada oma kodu kõigest halvast.

Kõik minevikus aset leidnud sündmused jätavad oma jälje elupaikka. Juba ainult selle tõttu on parem läbi viia üsna regulaarselt oma elamises energeetiline puhastamine, et lahti saada sellest halvast energiast, mis lõpuks võib halvasti mõjuda su vaimsele ja füüsilisele tervisele, rääkimata isiklikust elust. See aitab märkimisväärselt parandada nii heaolu kui ka tagasi tuua hingerahu.




Kindlasti puhasta energeetiliselt elamist järgmistel kordadel:

· Kolides

· Kui tunned, et kodus midagi rõhub

· Kui sa arvad ise, et su kodus on halb energia

· Peale lähedase surma

· Peale lahutust või lahku minemist

· Kui sa magad halvasti või näed halbu unenägusid

· Kui sa vaevled unetuse all

· Jne

Hea teada: Kui majas on aset leidnud mõrv või enesetapp, on energeetiline puhastamine äärmiselt vajalik.

Kuidas siis puhastada oma elamist energeetiliselt? 

1. Põleta valget salveid - klassikaline meetod

Põleta valget salveid liikudes kõikides ruumides. Valge salvei suits aitab puhastada edukalt kogu elamist. Puhastamiseks vajalikku valget salveid müüakse tõlvikutena spetsiaalsetes poodides.



2. Äädikas ja kaneel ajavad halva energia minema

Äädikas on hea ja säästlik puhastusvahend kodus, mille abil saad läikima lüüa kogu oma elamise. Aga lisaks sellele saab äädika abil ka puhastada kodus valitsevat energiat. Mis puutub aga kaneeli, siis aitab kaneel avada sissepääsu kodus valitsevale harmooniale.

Äädika abil puhasta kogu oma kodu ära alustades akendest ja lõpetades põrandatega. Seejärel keeda kaneelipulki vees. Vala see ämbrisse ja lisades vett juurde, pese kõik põrandad sellega ära.

3. Jäme sool imeb halva energia endasse

Aseta väikesed kausikesed jämeda soolaga kõikidesse toanurkadesse. Mida jämedam on sool, seda tõhusam on tema toime ja seda paremini tõmbab ta halva energia endasse.

4. Tõsta mööblit ümber selleks, et energiavool ei oleks blokeeritud

Mõnikord piisab mööbli ümber paigutamiseks selleks, et energia saaks jälle ringelda ja seega muutuda paremaks.

5. Korista elamine ära ja loo oma peas ka kord sisse

Viska kõik üleliigne minema, korista kõik ära, mis on ripakil ja tee sama kord oma peas. See aitab samuti halba energiast kodust minema ajada ja loob ruumi uuele keskkonnale, mis on puhas ja korras.





Kommentaare ei ole