{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal tuleb sündmusterohke kolme tähemärgi jaoks

  Foto : unsplash / freddie marriage Elus ongi nii, et on ni...

 

Foto : unsplash / freddie marriage

Elus ongi nii, et on nii häid, kui halbu aegu. Ja järgmisel nädalal tunnevad neid muutusi eriti teravalt just kolm tähemärki. Planeedid tuletavad neile meelde, et tormamine ei vii kuhugi ja et asju ei maksa kunagi tagant sundida. Kõige tähtsam on alati mõtelda enne ja siis tegutseda ning jääda igas olukorras diplomaatiliseks. Mõnikord nõuab see suurt pingutust aga kõik need pingutused kannavad kord vilja. Iga töö on tasu väärt. 


Sõnn - tööasjad ärritavad sind

Kallis Sõnn, ära jää loorberitele puhkama ja ära oota, et asjad sinu ümber ise laabuksid. Sa pead tõsiselt pingutama ja käärima käised üles, kui sa tahad midagi ära teha. Ja samal ajal ei lähe asjad sugugi sinu ootuste kohaselt. Sulle aga ootamatused ei meeldi, sest see ei lähe kokku sinu plaanidega. Ja selle tõttu võid sa tõsiselt ärrituda kõige pärast, mida sa oma ümber näed. Töö juures valitseb tõenäoliselt pingeline õhkkond ning lähedastega tekivad suhtlemisraskused. Aga ära anna alla ja ära lange masendusse. 

 

 


Veevalaja - sa tunned, et töö juures hoitakse sind meelega eemal

Veevalaja jaoks ei ole praegu käes kõige paremad ajad. Töö juures võib sul tekkida tunne, et kõik tehakse sinu vastu, et miski ei edene ega lähe nii nagu vaja. Suhted töökaaslastega võivad muutuda pingelisemaks. Sa ei saa aru, mis sinuga toimub ja mis valesti on. Sa vihastad, sest sul on tunne, et sind on meelega kõrvale jäetud ja et sa oled viimane, keda asjadega kursis hoitakse. Sa pead ise leidma lahendusi, kuidas sellest olukorrast välja tulla aga katsu seejuures jääda võimalikult taktitundeliseks. Ära torma pimesi, katsu rahulikult asjadesse selgust tuua. 


Neitsi - suhtlemine on iga suhte alus

Neitsil võib tekkida suhteprobleeme elukaaslasega. Novembrikuus läks kõik enam-vähem hästi ja suuremaid probleeme sul ette ei tulnud, järgmisel nädalal aga sulgud sa iseendasse ja ei suuda ega taha enam suhelda. Sul on raske siiras olla, sa eelistad pigem vaikida. Ainult, et kõik see, millest sa ei räägi, võib su suhtele halba teha. Õnneks tekib üks olukord, mis paneb sind rääkima oma tunnetest enne, kui on liiga hilja.

Kommentaare ei ole