{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Annie Spratt

Armastus

Paaridele : tänu Veenuse mõjutusele, pöörad sa sellel nädalal palju tähelepanu oma paarisuhtele ning elukaaslasele. Ära siiski ole liiga nõudlik, ära oota teiselt inimeselt seda, et tooks sulle alla kuu ja tähed, vastasel korral ootab sind ees suur pettumus.

Vallalised : praegune periood ei ole sinu jaoks just kõige parem ja sa tunned, et su enesetunne kannatab selle all kõige rohkem. Sa ei ole valmis uuesti inimesi usaldama ja oma südant kinkima. 

 

Töö

Sa oled valmis kõigeks selle nimel, et oma tahtmist saada ja ei vali vahendeid. Lühikese ajaga suudad sa korda saata suuri asju. Selle tõttu edeneb su töö aga palju paremini, kui teistel.

 

 

 

Tervis

Sa oled heas vormis nii vaimselt, kui füüsiliselt. Ära siiski hakka liialdama ning ära katseta oma piire. Vastasel korral võid sa stressi all kannatada.

 

Raha

Kõige parem oleks, kui sa maksaksid kõik arved ära kohe ja praegu. Praegune periood ei ole ka hea selleks, et raha laenata, vastasel korral võib see sulle probleeme kaasa tuua. Planeedid sellel nädalal sulle kingitusi ei tee. Ja rahaprobleemide tõttu võivad kannatada su suhted lähedastega. 

Kommentaare ei ole