{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Kirill Pershin

 

 Armastus

Paaridele : sellel nädalal avaneb sul võimalus näidata välja seda, mida sa tõeliselt tunned oma südamepõhjas oma kaaslase vastu. Tõenäoliselt avaldad sa talle muljet ja liigutad ta südant. Ära siiski muutu liiga romantiliseks ja ära hakka pisaraid valama, sest sellisel juhul võid sa vastupidise tulemuse saavutada. Jää iseendaks ja lase oma südamel rääkida.

Vallalised : mõned väikesed flirdid võivad su meelt lahutada aga midagi tõsist veel silmapiiril ei ole. Kõik, mis kiiresti tuleb, ka kiiresti läheb. Nagu oleks kõik tõsiste kavatsustega inimesed maa pealt kadunud. Vähemalt sina ei tea, kust neid otsida.

 

Töö

Tundub, et töö juures on sind ees ootamas sellel nädalal väga head uudised. Palgatõus või preemia, võib olla isegi parem ametikoht, mingi toetus täiesti ootamatust kohast.... Valmista oma vaim ette, sest midagi rõõmustavat on juhtumas. 

 

 

 

Tervis

Väsimus sind ei kumbuta ja nakkushaigused ei pääse sulle ligi. Sa oled terve ja tugev. Võib-olla ainult selg valmistab sulle aeg-ajalt muret aga kui sa end soojemalt riidesse paned, siis peaks ka see probleem ära kaduma.

 

Raha

Planeetide mõju jääb sinu rahaasjade suhtes üsna neutraalseks. Võib-olla Saturn mõjutab kõige rohkem. Ja võib sulle soovitada investeerimist, mis aga võib praegusel hetkel nõuda üsna palju julgust ning kiiret pealehakkamist. 

Kommentaare ei ole