{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Annie Spratt

Armastus

Paaridele : mis puutub su paarisuhtesse, siis võib su eraelu olla palju ilusam, kui armastusfilm aga ainult tingimusel, et sa keskendud ise sellele, mis su elus hästi on praegusel hetkel. Sa võid muuta oma elu palju ilusamaks ja olla palju õnnelikum, kui sa ise seda tahad ja teed endale ja oma kallimale sellega kingituse.

Vallalised : planeedid ise soosivad seda, et sa saaksid õnnelikuks ja loovad soodsa pinna kohtumiste tekkeks sellel nädalal. Täiesti võimalik, et sa kohtud lõpuks ometi selle inimesega, kes sulle sobib nii füüsiliselt, kui vaimselt. Aga ära hakka liiga suuri unistusi kohe tegema ja lase aeg otsustab, kes su ellu jääma peab ja kes mitte. 


Töö

Praegune periood on väga paljutõotav. Hea edu saadab sind töö juures, selle jaoks aga, et see kestma jääks, pead sa olema tark ja ettenägelik. Kontrolli iga oma sõna ja tegu, ära usalda praegu mitte kellelegi mitte midagi.

 

 


Tervis

Mitte ükski planeet ei ole hetkel sinu tervise sektoris ja seda parem sinu jaoks. Sa peaksid olema terve nagu purikas. Võib-olla ainult need, kellel tuleb töö juures probleeme või takistusi ette, võivad kannatada suurema stressi all. 


Raha

Pluuto praegune aspekt soosib sinu rahaasjade mõningaid külgi. See võib olla hea võimalus, mis aitab sul lahti saada oma laenudest.

Kommentaare ei ole