{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Sixteen Miles Out  Armastus Paaridele : planeetide liikumine võib mõjutada ka sinu paarisuhet, selle nä...


 
Foto : unsplash / Sixteen Miles Out

 Armastus

Paaridele : planeetide liikumine võib mõjutada ka sinu paarisuhet, selle nädala üldine õhkkond võib olla pigem närviline ning täis pingeid. Te ei ole kumbki valmis järelandmisi tegema ning see võib luua soodsa pinna vaidluste tekkeks. 

Vallalised : tänu Veenuse heale mõjule peaksid su eraelus olema käes ilusad ajad. Veenus muudab su vastupandamatuks ning võluvaks. Sa tõmbad teiste pilku endale ega jäta kedagi ükskõikseks. Ilmselt ei tea sa ise ka, keda valida ja keda mitte.

 

Töö

Karjääri tegemiseks avanevad erakordselt head võimalused. Sa oled kohusetundlik, ei lase oma emotsioonidel end mõjutada  ega võta midagi isiklikult. 

 

 

 

Tervis

Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Jupiter ise mõjutab su tervise sektorit ja sellepärast peaksid sa olema väga optimistlikult häälestatud. Aga sa peaksid hoidma rohkem oma füüsilist tervist. Võib-olla võib sul tekkida seedeprobleeme. Aga ei midagi tõsist.

 

Raha

Hea õnn naeratab sulle sellel nädalal ja sa suudad leida kõik vahendid, mida sa praegusel hetkel vajad. Tõenäoliselt paneb see nädal sind imedesse uskuma. Tänada võid selle eest aga Jupiteri. 

Kommentaare ei ole