{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Joanna Kosinska

Armastus

Paaridele : sinu paarisuhtes valitseb praegu rahu ja harmooniline õhkkond. Marss muudab sind tolerantsemaks teise inimese vastu ning mõistlikumaks. Sa teed kõik omalt poolt, et vältida pingeid ning lahkhelisid. Ja sellepärast peaks see nädal tulema üsna tore ja õnnelik.

Vallalised : Sa oled seadnud lati liiga kõrgele ja oled liiga nõudlik. Ja sellepärast võid sa mööda minna huvitavatest inimestest, keda sa ei pea nii heaks, kui sa oleksid tahtnud. Ära ela siiski pilvedes ja ole tagasihoidlikum oma soovides. Anna natuke järele, ära ole nii nõudlik ning suhtle kõikide inimestega.

 

Töö

Praegu on õige aeg teha tarku otsuseid ning tegutseda. Sa ei pea kartma, sa oskad inimestega suhelda ja hea õnn saadab sind. Head võimalused ei ole kaugel, sa pead ainult õigel ajal kinni haarama. 

 

 

 

Tervis

Veenus ja Pluuto mõjutavad sinu tervise sektorit, seega peaksid sa olema täis head energiat ning elurõõmus. Su üldine enesetunne peaks olema väga hea. Ära unusta iga päev natuke spordiga tegeleda.

 

Raha

Praegu on õige aeg säästude tegemiseks ning eelarve koostamiseks. Vastasel korral võib raha lihtsalt libiseda su sõrmede vahelt minema. 

Kommentaare ei ole