{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Kate Hli...

Foto : unsplash / Kate Hliznitsova

 

 Armastus

Paaridele : Kui su kaaslane käitub sellel nädalal imelikult ja täiesti ootamatul moel, siis ära imesta, sest Saturni mõju on praegu väga segane ja arusaamatu. Katsu olla kannatlikum ning järeleandlikum, siis peaks kõik hästi minema.

Vallalistele : Sellel nädalal võib suur armastus su ellu tulla. Kuidas ka ei ole, õnn möödub sinust üsna lähedalt. Ole valmis, et temast kinni haarata. Ja ära ole liiga tagasihoidlik ega aeglane, vastasel korral magad sa oma suure õnne maha ja kunagi ei tea, millal järgmine kord tuleb.

 

Töö

Julgust on sul rohkem, kui vaja praegu. Sa rakendad kogu oma jõu ellu ja saad kõikidest takistustest üle, mis sind pidurdavad. Aga sa pead õppima ka kannatlikkust. 

 

 

 

Tervis

Üldiselt ei tohiks sul sellel nädalal ühtegi terviseprobleemi ette tulla. Ja Neptuuni mõju on hea ning kasulik neile, kes kannatavad krooniliste probleemide käes, tõenäoliselt leiad sa oma muredele lahenduse. 

 

Raha

Tänu Merkuuri heale energiale võid sa saada sellel nädalal suurt kasu ühest tehingust. Aga ära ilmaasjata hakka oma rahaga mängima, muidu võid kõik kaotada. 

Kommentaare ei ole