{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Jakob Ow...

Foto : unsplash / Jakob Owens

 

 Armastus

Paaridele : Marss toob natuke segadust sinu pereellu ja jälgib ise eemalt, mis toimuma hakkab. Tõenäoliselt tekib sinu ja su kaaslase vahele sellel nädalal erimeelsusi arvamustes. Katsu jääda võimalikult diplomaatiliseks ning taktitundeliseks selleks, et kõige paremini oma probleeme lahendada. Tänu Saturni abile lõppeb aga kõik hästi.

Vallalistele : tänu Veenuse toetusele saadab sind sellel nädalal erakordselt hea õnn ja sa võid seega oma olukorda märkimisväärselt parandada. Sa ei karda oma tundeid välja näidata ning olla parem nii iseeenda, kui teiste vastu. 

 

Töö

Töö juures on suhted väga pingelised praegusel hetkel. Sul on raske töökaaslastega ühist keelt leida hetkel. Kui sa end paremini kontrollida ei suuda, siis võib juhtuda, et sellel nädalal ootavad sind ees tulised sõnavahetused ja arvete klaarimised.

 


Tervis

Mida halba võikski juhtuda, kui Marss ise kontrollib sinu tervise sektorit? Tõenäoliselt ei tea sa, mida tähendab väsimus, sest ka Jupiter on saatmas sulle oma head energiat. Sa oled heas vormis ning sul õnnestub praegusel hetkel kõik.


Raha

Neptuuni praegune aspekt tuletab sulle meelde, et sa pead leidma oma rahaasjadele kiiremas korras lahenduse. Kui sa seda ei tee, siis toob see sulle kaasa veelgi suuremaid probleeme.



Kommentaare ei ole