{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Jakob Owens

Armastus

Paaridele : Jupiteri aspekt on praegu väga halb ja ei tõota midagi head. Sellepärast võib see kaasa tuua sinu paarisuhtesse palju pahandust. Kui õhkkond koduseinte vahel peakski tuliseks minema, siis tee omalt poolt kõik, et see hullemaks ei läheks. Sa võid suurema kriisi ära hoida, kui tunnistad kohe end süüdi ja lubad, et sa enam nii ei tee.

Vallalistele : Paljud teie seast võivad sellel nädalal küll armuda aga see armastus on pigem intellektuaalset laadi, kui sensuaalset aga seda parem.

 

Töö

Suhe töökaaslastega ei ole praegusel hetkel just kõige parem. See võib üsna häirivalt mõjuda ning ei lase sul paremini keskenduda oma tööle. 

 

 

Tervis

Selle nädala prioriteediks peaks olema oma eluviiside parandamine. Katsu vabaneda kõikidest halbadest harjumustest selleks, et oma tervist rohkem säästa. Selleks, et uneprobleemidest lahti saada, heida varem magama ja regulaarsetel kellaaegadel. Toitu samuti tasakaalukamalt ning vähenda rasvade tarbimist, et oma maksa tervist hoida.

 

Raha

Armastus ja raha ei sobi kokku. Mõtle sellele, kui sa ei taha, et see sulle probleeme kaasa tooks. Kui sa tahad oma raha targalt paigutada, siis ära tegele kahtlaste tehingutega. 

Kommentaare ei ole