{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Timothy Eberly

Armastus

Paaridele : Sellel nädalal on õhkkond üsna äikeseline. Selleks, et hullemat ära hoida, valva oma sõnu ning ära vihastu ega ärritu. Kui sa suudad rahulikult oma kaaslasega rääkida, siis hakkab kõik taas paremuse suunas minema.

Vallalised : Marsi praegune aspekt muudab sind veelgi tulisemaks. Ja see võib sind panna suhtlema inimestega, kellega sa tavaliselt läbi ei käi. Ja kes võib-olla sulle ei sobi. Ära mängi igavusest teiste inimeste tunnetega.


Töö

Tänu planeetide mõjutusele tunned sa suuremat soovi iseseisvuse ja sõltumatuse järele. Sellised ideed ja mõtted võivad sulle aga töö juures probleeme kaasa tuua. Ja sul on raske alluda ülemustele ning täita oma töökohuseid vaikides.

 


Tervis

Üldiselt oled sa hea tervise juures. Praegune Neptuuni aspekt, mis ei ole just kõige soodsam, võib põhjustada küll mõningaid terviseprobleeme, eelkõige neid, mis on seotud vereringega aga ei midagi tõsist. 


Raha

Sellel nädalal on sul väga head väljavaated. Sa võid lahendada ühe suure probleemi või teenida suurt kasumit. Vaata ainult, et sa kohe kõike ära ei kuluta.

Kommentaare ei ole