{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Karolina Badzmierowska

Armastus

Paaridele : Sinu suhe kaaslasega oleks palju parem, kui sa oleksid natukene vähem nõudlikum ning autoritaarsem. Kah, muidugi sa oled truu ja su tunded on siirad aga ära võta alati otsuseid vastu ilma oma kaaslasega arutamata ehkki see puudutab teid mõlemaid. Neptuun toetab sind su ettevõtmistes. 

Vallalistele : Sa otsid oma ellu õrnust ja lähedust. Aga sa ei vali endale alati sellist partnerit, kes vastaks sinu ootustele ja oskaks sinu vajaduste eest hoolitseda. Ole mõistlik ja pinguta natukene. Hoidu igasugusest läbikäimisest Amburitega.

 

Töö

Hoidu erimeelsustest ning lahkhelidest töökaaslastega. Oluliste küsimuste lahendamisel ole selge ning täpne. Ära tõstata teravaid teemasid ning ära räägi kõikidele oma plaanidest.

 

 

Tervis

Mis puutub tervisesse, siis on su tervis praegu nii hea, et äratab teistes kadedust. Kahtlemata on oma osa selles Marsil, kes saadab sulle palju jõudu ja energiat. Samas võib Marss panna ka sind täiesti hulljulgelt tegutsema, seega hoidu kõikidest liialdustest ning ole roolis ettevaatlikum. 

 

Raha

Sellel nädalal pole sul nagu sugugi aru peas. Sa ei pea oma eelarvest kinni, kulutad liiga palju ja elad üle oma võimete. 

Kommentaare ei ole