{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Ricardo Gomez Angel

Armastus

Paaridele : kuu mõjutusel muutud sa oma kaaslase vastu umbusklikumaks ilma igasuguse põhjuseta. Sa võid tunda korraga armukadedust ja sul on sellest tundest raske vabaneda. Parem oleks, kui sa kiiremini midagi selle vastu ette võtaksid, kui sa ei taha, et see sulle suuri probleeme pikemas perioodis kaasa tooks.

Vallalistele : teie seast paljud tunnevad sellel nädalal, et elu on siiski ilus ning neid on ees ootamas meeldejäävad päevad.


Töö

Ole valvel, sest võib juhtuda, et töö juures tuntakse sinu isiku vastu kadedust. Seega ära tee midagi, mis võiks põhjustada kriitikat või kahjustada sinu mainet.

 


Tervis

Sa oled sellel nädalal heas füüsilises ja vaimses vormis. Tõenäoliselt ei ole sul vaja oma tervise pärast muretseda. Võib-olla pead sa ainult rohkem jälgima seda, mida sa sööd, sest toit võib võtta sinult energiat ära ja põhjustada väsimust. 


Raha

Kui sul on rahaprobleeme, siis tõenäoliselt suudad sa kõik oma mured sellel nädalal lahendada tänu Saturni abile. Kestva lahenduse leiad sa aga natuke hiljem, kui sa oled hakanud rohkem säästma.

Kommentaare ei ole