{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  Foto : unsplash /A...

 

Foto : unsplash /Alfred Schrock

Armastus

Paaridele :  võttes arvesse Veenuse praegust aspekti, võib kodune õhkkond olla üsna pingeline. Su kaaslane võib olla halvas tujus ning võib juhtuda, et sellel nädalal on parem temaga mitte rahaasjadest rääkida. Katsu olla järeleandlikum ning kannatlikum, sest see kõik läheb varsti üle.

Vallalised : Sa võid sellel nädalal oma töö kaudu teha huvitavaid kohtumisi, mis panevad sind muutma mõningaid plaane. Katsu siiski jääda mõistlikuks ning ära sega omavahel ära tööasju ning armastust. Ära unusta, et töö ja armastus ei käi kokku.

 

Töö

Sind on viimasel ajal saatnud tööasjades hea edu, mis nüüd aga ajutiselt lõppeb mõneks ajaks. Võib juhtuda, et sul tuleb tegemist teha mõningate takistustega, kui sa piisavalt julge oled, saad sa kõigest üle.

 

 

Tervis

Veenus ja Neptuun mõjutavad praegu sinu tervise sektorit. Kuna mõlemad planeetide aspekt ei ole just kõige soodsam, siis võivad sind tavada väikesed tervisemured. Kõik külmetus- ja viirushaigused võivad sind praegusel perioodil tabada, seega katsu veelgi rohkem oma tervise eest hoolitseda. 

 

Raha

Tänu Uraani positiivsele mõjule, saadab sind sellel nädalal rahaasjades väga hea edu ja sa võid sooritada väga kasulikke tehinguid. Praegune periood on samuti soodne kõikideks kinnisvaraga seotud tehinguteks. 

Kommentaare ei ole