{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Georgia de Lotz

Armastus

Paaridele : Võttes arvesse praegust planeetide seisu, siis on sinu suhe kaaslasega üsna keeruline. Selle asemel, et ma suhet tugevamaks muuta, teed sa päevast päeva teisele inimesele etteheiteid ning ei tahagi temast ja tema seisukohast aru saada. Sa süüdistad teda kõikides maailma pattudes. Ära siis üllatu, et su suhe järjest halvemaks läheb.

Vallalistele : Sa peaksid tõsiselt mõtlema oma tuleviku üle ja muutma natuke oma eluviise, eriti sellisel juhul, kui su praegune elu sulle ei meeldi. Mõtle kõigepealt sellele, millist inimest sa enda kõrvale otsid, milliseid omadusi sa tema juures kõige rohkem hindad ja ürita teda võimalikult selgelt oma peas ette kujutada, siis leiad sa ka tee, mis viib sind temaga kokku.


Töö

Töö juures ära tegutse sel nädalal mõtlematult, sest sa oled üsna äkiline ja muutliku tujuga hetkel, kõik su projektid ja plaanid võivad minna seetõttu vett vedama. Parem, kui sa ei seo ennast kahtlaste ettevõtmistega, mis võivad kõik sinu võimalused ära rikkuda.

 

 


Tervis

Tänu Merkuuri energiale oled sa head vormis. Ja tänu sellele suudad korda saata suuri asju. Vaata ainult, et sa liialdama ei hakka ja ära unusta palju puhata.


Raha

Praegune periood on väga hea selleks, et organiseerida paremini oma rahaasju ümber. Küsi näiteks nõu erinevatel spetsialistidelt, kes aitavad sul leida paremaid võimalusi oma raha paigutamiseks või investeerimiseks, mis sulle tulevikus võib kasuks tulla. Nii lood sa ka kasulikke tutvusi, mida alati elus vaja läheb.

Kommentaare ei ole