{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Sweta Meininger

Armastus

Paaridele : Mõned väikesed tülid võivad sellel nädalal tekkida aga ei midagi tõsist. Katsu olla oma kaaslase vastu tähelepanelikum ning selle asemel, et oma arvamust iga hinna eest kinni hoida, katsu parem ka teise inimese seisukohta mõista.

Vallalistele : Praegune periood on üsna soodne sinu elus. Just praegu võid sa kohtuda suure armastusega ning elu võib su ellu tuua palju uut. Jää siiski mõistlikuks ning ära torma esimese hooga selle inimese käte vahele, keda sa vaevu tunned.

 

Töö

Ära võta olulisi otsuseid vastu sellel nädalal selles suhtes, mis puudutavad sinu tööalast tulevikku. Praegune planeetide seisund ei ole selle jaoks kõige soodsam ja sa võid teha valesid valikuid. Ära samuti kuula kuulujutte ja kindlasti ära räägi neid edasi, et oma mainet mitte rikkuda.

 

 

 

Tervis

Tõenäoliselt oled sa heas füüsilises ja vaimses vormis. Planeedid ei mõjuta hetkel sinu tervise sektorit seega ei tohiks see valdkond sulle muret valmistada.

 

Raha

Hea õnn peaks sind sellel nädalal rahaasjades saatma. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et tegeleda kõige sellega, mis puudutab kinnisvara. 

Kommentaare ei ole