{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Svitlana

Armastus

Paaridele : Praegune periood on väga soodne noortele ja vanadele paaridele. Sa võid muuta oma suhet paremaks ja tugevamaks ning leida võimalusi, mis aitavad teil paremini teineteise seltskonda nautida. 

Vallalised : Parem, kui sa otsiksid niisama tutvuste asemel midagi tõsist ja püsivamat. Sest juhututtavad ja üheöö seiklused ei vii sind kuhugi ega taga sulle elus kindlustunnet, mida sa vajad. Ja ühel hetkel tüdined sa kõigest nii ära.

 

Töö

Sellel nädalal võid sa teha töö juures ühe julge sammu või ellu viia tähtsa ja olulise projekti. See aitab sul oma positsiooni kindlustada ja avab sulle suuremad võimalused. Teisest küljest hoia oma suhteid töökaaslastega, eriti ülemustega, see tuleb sulle kasuks omal ajal. Sa tead küll, kuidas nendega paremini läbi saada.

 

 

 

Tervis

Neptuun ja Saturn valvavad sinu tervise sektoris ja mida paremat sul vaja on selleks, et terveks jääda. Mitte midagi tõsist sul karta ei ole vaja, võib-olla ainult tunned sa aeg-ajalt kerget väsimust aga see on ka normaalne sügise alguses. Kui sa piisavalt oma kehale puhkust annad ning jääd optimistlikuks, siis läheb kõik hästi.

 

Raha

Praegusel perioodil peaksid sa oma rahaasjadega pigem ettevaatlikult ringi käima. Ära kuula nende soovitusi, kes katsuvad sulle selgeks teha, kui hea on investeerimine. Praegu pole selleks õige aeg. Sa võid nii kaotada suure summa raha. 

Kommentaare ei ole