{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Magnus Ö...

Foto : unsplash / Magnus Östberg

 

 Armastus

Paaridele : Pluuto praegune aspekt avaldab pigem negatiivset mõju sinu paarisuhtele. Selle tõttu võid sa tunda, et praegune õhkkond ei ole nii vaba nagu tavaliselt ja sa pead sellepärast suurema hoolega oma sõnu valima. Ega see ei olegi nii kerge ja mitmel korral võid sa tunda, et tahaksid rohkem käega lüüa ning minna parem lõbutsema, selle asemel, et kellegi tusast pilku pidevalt silme ees näha.

Vallalistele : Praegune periood on üldjoontes hea ja sul on palju häid väljavaateid. Aga midagi tõsist sul siiski silmapiiril hetkel ei ole, pigem sellised niisama suhted, mis nagunii kuhugi ei vii. Suur armastus laseb ennast ikka veel oodata ja sa ei kingi oma südant mitte kellelegi. Vähemalt praegu. Mõned teie seast võivad võtta oma eksiga ühendust.

 

Töö

Mis puutub tööasjadesse, siis on sul head ideed hetkel, sa oled avatud uuteks väljakutseteks ning lootusrikas. Head võimalused tekivad sellel nädalal, seega hoia silmad lahti ja kasuta neid kohe ära. 

 

 

 

Tervis 

Sa lausa pakatad heast energiast. Sa oled väga heas vormis ning külmetushaigused ei tohiks sind kimbutada, kuna su keha vastupanuvõime on praegu tugev. Praegu on õige aeg selleks, et hoolitseda oma hammaste eest.

 

Raha

Sinu elus on praegusel perioodil algamas väga hea ajastu, mis tõotab sulle kaasa tuua suurt kasumist. Sa tead, mida selleks teha ning usud paremasse tulevikku. Rahaasjades saadab sind hea õnn. Ja see viib minema kõik su rahamured. 

Kommentaare ei ole