{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 12. oktoober

  Foto : unsplash / Sixteen Miles Out   Jäära horoskoop ...

 

Foto : unsplash / Sixteen Miles Out

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on viimane aeg oma elus suurpuhastus teha ja rääkida suud puhtaks. Töö juures hoia eemale kõikidest kuulujuttudest ja negatiivse mõttelaadiga inimestest. Tervise seisukoha pealt pole midagi erilist ära märkida, sa peaksid olema praegu heas vormis ning tundma end üsna hästi. Ja rahalise külje pealt ära võta oma pangakaarti liiga tihti välja.

Väike nõuanne: hoolitse täna rohkem oma lähedaste eest.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis katsu oma käitumist paremini kontrollida, kui sa tahad, et õhkkond oleks parem. Töö juures ära käitu liiga mõtlematult ning ja ära kiirusta. Tervise seisukoha pealt katsu tervislikumalt toituda ning ära unusta vajalikke vitamiine. Rahalise külje pealt ära raiska kõiki oma säästusid ära. 

Väike nõuanne: sinu tänased mõtted võivad homme teoks saada, seega vali hoolega, mida sa mõtled.

 

Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt oli viimane nädal üsna rahulik, nüüd võib aga õhk sinu ja su kaaslase vahel pingeliseks minna. Sul võivad tema suhtes tekkida mõned kahtlused. Töö juures ära võta mitte ühtegi otsust ilma kaalumata vastu, sa pead olema äärmiselt ettevaatlik kõikides oma ettevõtmistes. Tervise seisukoha pealt katsu rohkem liikuda värskes õhus. Ja rahalise külje pealt ära laena täna raha, kui sa ei taha, et see sulle probleeme kaasa toob.

Väike nõuanne: ära lase igapäevastel muredel oma päeva ära rikkuda. 

 

 

 

Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis üks sinu lähedastest üritab sind su kaaslasega tülli ajada. Töö juures ei ole sa täna kõige paremas tujus. Katsu end kokku võtta ja ära ärrita teisi. Tervise seisukoha pealt hoia ennast täna rohkem. Rahalise külje pealt peaksid sa tõsiselt mõtlema eelarve koostamisele ja pidama sellest kinni. 

Väike nõuanne: ära raiska oma väärtuslikku aega inimeste peale, kes näevad kõike halvas valguses. 

 

Lõvi horoskoop

Ära mõtle liiga palju oma eksi peale ja jäta minevik rahule. Töö juures oled sa väga ambitsioonikas täna aga võid tänu sellele käituda liiga enesekindlalt. Tervise seisukoha pealt tunned sa end küll hästi aga peaksid arvesse võtma seda, et praegusel ajal on targem ennast rohkem hoida. Ja rahalise külje pealt võivad rahaasjad sulle täna muret valmistada.

Väike nõuanne:  mitte kunagi pole liiga hilja viia oma unistusi ellu.

 

Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt võib su elus praegu olla palju armukadedust. Töö juures ei lähe täna kõik nii nagu sa oleksid soovinud. Mõned töökaaslased võivad sind ärritada. Tervise seisukoha pealt on viimane aeg hakata spordiga tegelema. Ja rahalise külje pealt oled sa viimasel ajal üsna palju kulutanud, katsu nüüd hoogu maha võtta.

Väike nõuanne:  sa ise valid, milliseid mõtteid sa mõtled.

 

Kaalude horoskoop

Armastuses tunned sa suuri kahtlusi hetkel oma partneri vastu. Töö juures on sul tunne, et asjad ei liigu selles suunas nagu sa tahaksid ja see ärritab sind. Tervise seisukoha pealt oled sa tundnud viimasel ajal liiga suurt stressi ja otsinud toidust lohutust. Rahalise külje pealt ole ettevaatlikum ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: kõik juhtub mingil põhjusel, isegi kui seda põhjust mõistad sa alles hiljem.

 

Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei ole sul harjumuseks kellelegi aru anda oma tegemistest. Töö juures võib keegi sulle probleeme valmistada. Viimasel ajal oled sa olnud liiga pinges ja ei oska enam oma elu nautida. Katsu aega maha võtta ning rohkem puhata. Rahalise külje pealt pead sa kaaluma rohkem iga kulutust. 

Väike nõuanne: igal su teol on tagajärg.

 

 

 

Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tunned sa, et oled lõksu püütud ja igatsed suurema vabaduse järele. Võib-olla ei vasta su elu su ootustele. Töö juures ära käitu liiga tormakalt, see võib sulle endale kahju teha. Tervise seisukoha pealt ei ole viimased nädalad olnud väga lihtsad ja kurnanud sind nii füüsiliselt, kui vaimselt. Õnneks hakkab kõik nüüd muutuma. Rahalise külje pealt ei hoia sa hetkel kokku.

Väike nõuanne: ära lase ennast mõjutada teiste tujust.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastuse külje pealt, kui su kaaslane on otsustanud täna olla halvas tujus, siis las ta olla omaette. Töö juures läheb sul aga kõik hästi ja sa võid saada häid uudiseid. Tervise seisukoha pealt katsu toituda tervislikumalt ning liigu palju. Rahalise külje pealt on sul hetkel raske oma eelarvest kinni pidada.

Väike nõuanne: võitle alati õigluse eest.

 

Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis su lähedased võivad sulle anda tarka nõu aga ainult sina võid võtta otsuseid vastu. Ära lase end teiste arvamusest mõjutada. Töö juures mõtle alati enne, kui sa end seod mõne projektiga. Ja tervise seisukoha pealt pead sa piirama suhkru tarbimist, kui sa tahad, et su enesetunne paraneks. Rahalise külje pealt väldi täna suuremate ostude sooritamist.

Väike nõuanne:  ära unusta, et sina ise oled oma õnne sepp.

 

Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt peaksid sa oma kaaslasele vähem etteheiteid tegema. Töö juures on sul raske keskenduda, sest su ambitsioonid on muutunud ja sa igatsed uute väljakutsete järele. Tervise seisukoha pealt ära istu liiga palju teleka ees, selle asemel tee sporti. Rahalise külje pealt peaksid sa paremini oma eelarvet organiseerima. 

Väike nõuanne:  ole täna lihtsalt õnnelik ja naerata









Kommentaare ei ole