{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 13. oktoober

Foto : unsplash / Alisa An...

Foto : unsplash / Alisa Anton

 

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis soosib planeetide seis eriti kõiki vallalisi. Õhus on armastust! Töö juures võib ette tulla suuri ja ootamatuid viimase hetke muudatusi. Tervise seisukoha pealt võib sul praegusel perioodil olla probleeme unega, katsu sellepärast rohkem päevasel ajal puhata. Ja rahalise külje pealt ei peata sind hetkel miski, sa oled otsustanud elada just nii nagu sina seda õigeks pead.

Väike nõuanne: teiste tuju ei tohi sinu tuju rikkuda.


Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt oled sa praegusel perioodil hoolitsev ja tähelepanelik oma kaaslase vastu. Töö juures peaksid sa hoidma ennast tagasi, ära ütle kõike välja, mida sa mõtled. Tervise seisukoha pealt tunned sa viimasel ajal väsimust ja peaksid rohkem puhkama. Rahalise külje pealt on muidugi hea endale aeg-ajalt midagi osta aga sa oled viimasel ajal hakanud liiga palju kulutama. 

Väike nõuanne: alustades väikestest sammudest võid sa suuri asju korda saata. 


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis igatsed sa kindla ja tugeva suhte järele, kus valitseb üksmeel ning mida seob armastus. Töö juures on praegu käes kiired ajad ja see võib sulle suurt edu kaasa tuua. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda aga suuremat väsimust ja võid end täiesti ära kurnata, kui sa ei võta aega puhkamiseks. Rahalise külje pealt on viimane aeg organiseerida oma asju paremini.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma headust ja lahkust ära kasutada.

 

 


Vähi horoskoop

Armastuse koha pealt peaks su elu praegu väga ilus ja muretu olema. Vallalised: hoidke silmad lahti, kunagi ei tea, millise tänavanurga peal võid sa oma suure armastusega kohtuda. Töö juures ole aga ettevaatlikum ja ära tee liiga suurejoonelisi plaane. Mis puutub aga tervisesse, siis ära söö liiga palju, sest see tekitab väsimust ja kurnab organismi. Rahalise külje pealt on praegu kõige targem hoida kokku.

Väike nõuanne: ära katsu iga hinna eest teistele muljet avaldada, vaid ole sina ise.


Lõvi horoskoop

Ära sega omavahel ära armastust ja sõprust. Töö juures hakkavad asjad lõpuks ometi liikuma sinu tahtmist mööda. Hoidu sellegipoolest eemale kõikidest kuulujuttude rääkijatest ja pessimistlikest inimestest. Tervise seisukoha pealt oleks parem, kui sa käid apteegist läbi ja võtad midagi oma tervise turgutamiseks. Rahalise külje pealt oleks praegu kõige mõistlikum oodata suurte ostude sooritamisega, kuna ajad paranevad.

Väike nõuanne: ära kunagi võrdle oma elu teistega, sest sa kunagi ei tea, kuidas neil tegelikult läheb.


Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt ei tohiks sul praegu olla rahulolematuseks põhjust. Töö juures on su suhted töökaaslastega head ja täna päev tulema üsna hea päev. Tervise seisukoha pealt on võimalik, et sul on nohu või köha, joo meega teed ja ära unusta vitamiine. Ja rahalise külje pealt ei ole midagi halba vaja karta aga piira oma kulutusi.

Väike nõuanne:  näe head igas asjas.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib täna aset leida üks väga oluline kohtumine. Töö juures võib õhkkond olla närvilisem. Tervise seisukoha pealt anna oma silmadele rohkem puhkust ja ära veeda liiga palju aega ekraanide taga. Rahalise külje pealt avaneb sulle täna uusi ja häid võimalusi oma sissetulekute suurendamiseks, seega hoia silmad lahti.

Väike nõuanne: mõtle alati enne, kui tegutsed.


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt peaks sind täna ees ootamas väga ilus päev. Töö juures võid sa midagi kuulda, mis võib sulle kasulikuks osutuda. Oma tervise eest peaksid sa paremini hoolitsema hakkama, sa oled ennast viimasel ajal üsna ära kurnanud. Ja rahalise külje pealt ära laena täna.

Väike nõuanne: iga päev on sul võimalus teha esimene samm oma unistuste suunas või siis unistada edasi.

 

 


Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elu praegu väga ilus. Töö juures ära võta liiga palju asju korraga käsile. Tervise seisukoha pealt võid sa praegu tunda suuremat väsimust, selle vastu aitab, kui sa sööd tervislikumalt ning liigud rohkem. Ja rahalise külje pealt peaksid sa oma rahaasju paremini organiseerima.

Väike nõuanne: ära ütle kõike, mida sa mõtled, sest üks väike sõna võib täna suurt pahandust tekitada.


Kaljukitse horoskoop

Armastuse koha pealt läheb praegu kõik hästi. Ka töö juures saadab sind edu ning kõik su ettevõtmised peaksid õnnestuma. Tervise seisukoha pealt hoolitse enda eest rohkem, joo palju teed, ole soojas ja ära unusta tervislikku toitumist. Rahalise külje pealt ära lase oma rahaasjadel päris käest ära minna.

Väike nõuanne: positiivne mõtlemisviis toob sulle parema elu, täis õnnelikke olukordi ning toredaid inimesi.

 

Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt oleks hea, kui sa läheksid puhkama koos kallimaga või üksi selleks, et armastust leida. Töö juures tegele oma konkurentidega. Tervise seisukoha pealt katsu rohkem puhata ja heida varem magama. Rahalise külje pealt ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne:  kes külvab rõõmu, lõikab õnne.

 

Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt ootab sind täna ees rõõm ja õnn. Töö juures viid sa täna suuri asju korda. Tervise seisukoha pealt oled sa viimastel öödel halvasti maganud ja tunned sellepärast suuremat väsimust. Rahalise külje pealt ära kuula teiste nõuandeid ja usalda rohkem spetsialiste.

Väike nõuanne:  õnn ei oota sind ees, vaid on juba sinu sees.





 

 

Kommentaare ei ole