{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 17. oktoober

Foto : unsplash / Mariana Medvedeva    Jäära horoskoop ...

Foto : unsplash / Mariana Medvedeva

 

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis peaks tänane päev tulema üsna sündmusterohke. Töö juures on sul viimasel ajal kõik väga hästi läinud, jätka samas vaimus. Katsu leida uusi väljakutseid ja näita, milleks sa võimeline oled. Tervise seisukoha pealt jääb sul energiat ülegi. Ja rahalise külje pealt pead sa täna mõned ostud sooritama.

Väike nõuanne: sa oled õigel teel.


Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt otsivad paljud teie seast oma ellu rohkem lõbu ja meelelahutust. Töö juures võid sa kuulda häid uudiseid täna. Tervise seisukoha pealt oled sa praegu küll paranemas aga ära kiirusta liiga palju ja puhka palju. Rahalise külje pealt oled sa hetkel pigem säästlik.

Väike nõuanne: tähtis pole see, mis on taskus, vaid see, mis on südames.


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa praegu valmis minema maailma vallutama. Töö juures viid sa täna suure projekti ellu. Aga su hea edu võib teistes kadedust äratada. Mis puutub tervisesse, siis läheb kõik praegu väga hästi, katsu ainult söömise juures mõistlikuks jääda. Ja rahalise külje pealt ära kuluta seda, mida sa võid kokku hoida.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem.


Vähi horoskoop

Armastuse koha pealt võta aega, et olla rohkem koos oma kallimaga. Töö juures ära tegele asjadega, mis nagunii kuhugi ei vii. Tervise seisukoha pealt väldi liigset kohvi joomist. Rahalise külje pealt katsu oma rahaasju paremini organiseerida ja ole säästlikum.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju homse pärast ja rõõmusta rohkem sellepärast, mis sul juba on.

 

 

Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis vallalisi saadab täna eriti suur edu, tõenäosus kohtuda tõelise armastusega on suur. Töö juures hoidu mõningatest kolleegidest eemale, kui sa ei taha endale probleeme kaasa tuua. Tervise seisukoha pealt paranda oma eluviisi, toitu tervislikumalt, ära unusta vitamiine ja mineraale ning tegele spordiga. Rahalise külje pealt oled sa väsinud, et pead kogu aeg kokku hoidma ja sa lased asjadel omasoodu minna.

Väike nõuanne: ära oota mitte midagi mitte kelleltki, siis on sul vähem pettumusi.


Neitsi horoskoop

Armastuses võivad su unistused täna täituda, seega unista suurelt. Töö juures ei tule sul nii hea päev, kui sa oleksid lootnud. Tervise seisukoha pealt toetavad planeedid sind praegu. Rahalise külje pealt võid sa täna saada häid uudiseid. 

Väike nõuanne: ära võta kõike liiga isiklikult.


Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elus olnud viimasel ajal üsna kiired päevad. Töö juures ei kannata sa enam seda üksluisust ja rutiini ning tahaksid uusi väljakutseid. Tervise seisukoha pealt võid sa praegu tunda väsimust. Rahalise külje pealt ettevaatust kahtlaste tehingutega, mille tõttu sa võid kaotada palju raha. 

Väike nõuanne: vii oma unistused ellu.

 

Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt oled sa valmis uut elu alustama ning lõpetama selle suhte, mis on sulle koormavaks muutunud. Töö juures tuleb sul palju väga häid ideid, kasuta need kohe ära. Tervise seisukoha pealt kannatad sa praegu stressi all. Ja rahalise külje pealt väldi suuremate ostude sooritamist.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse.

 

Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis naudid sa praegusel perioodil oma elu. Töö juures ära aja segi oma unistusi reaalsusega. Tervise seisukoha pealt hoolitse rohkem oma tervise eest. Ja rahalise külje pealt ära kuula oma sõprade nõuandeid. 

Väike nõuanne: ära lükka homse peale seda, mida sa võid täna teha.

 

 

Kaljukitse horoskoop

Su suhe elukaaslasega ei ole praegu just kõige parem. Töö juures ei ole sa motiveeritud ja tunned igavust. Tervise seisukoha pealt peaksid sa vältima liialdusi ning parandama oma eluviis. Rahalise külje pealt hoia oma raha ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: kõik su unistused võivad täituda, kui sul on julgust neid ellu viia.

 

Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt võib tänane päev sulle toredaid üllatusi tuua. Töö juures on sul head väljavaated, mis sulle pikemas perioodis kasu toovad. Tervise seisukoha pealt ära unusta spordiga tegelemist. Rahalise külje pealt ole ettevaatlik, sest sul võivad suuremat sorti kulutused ees olla. 

Väike nõuanne: Usu oma unistustesse.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tunneb su süda igavust. Töö juures ole tagasihoidlikum, nii hoiad sa probleeme ära. Tervise seisukoha pealt ei ole sa kõige paremas vormis aga midagi tõsist sind ei ohusta. Rahalise külje pealt peaks kõik hakkama paremini minema.

Väike nõuanne: kõike ei saa ette näha.



Kommentaare ei ole