{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Samira Rahi

Armastus

Paaridele : ära sellel nädalal nääguta liiga palju oma elukaaslase kallal ja ära muutu liiga lapsikuks. Otse loomulikult kannatab su kodune õhkkond selle all, rääkimata ülejäänud pereliikmetest. 

Vallalised :  võib juhtuda, et sa kohtud meeldiva ja toreda inimesega, kes aga kahjuks su headust ära kasutab. Ta ei ole siiraste tunnetega, ära sellepärast võta kullana kõike, mida ta sulle räägib. Kuula ta ära aga ära lase ennast mõjutada tema sõnadest. Pööra selle asemel rohkem tähelepanu tema tegudele.

 

Töö

Päike stimuleerib sind hetkel ja tänu sellele võtad sa sellel nädalal väga õigeid otsuseid töö juures vastu ja teed algust ühe projektiga, mis sul juba ammu südamel on.

 

 

 

Tervis

Üldiselt mõjutavad praegu Jupiter ja Pluuto su tervise sektorit ning kõik peaks enam vähem hästi minema ja kui mõni külmetushaigus tulebki sind kimbutama, saad sa sellest paari päevaga üle. Seega ei ole sul praegusel hetkel vaja oma tervise pärast muretseda.

 

Raha

Tuleb öelda, et raha kaob su sõrmede vahelt praegusel perioodil. Isegi, kui sa kulutad oma raha selle eesmärgiga, et oma lähedaste ja pereliikmete heaolu parandada, siis pead sa ikkagi hakkama mõtlema, kuidas sa sellise tempo juures saaksid ka kõrvale panna ja säästa.

 

Kommentaare ei ole