{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

Armastus

Paaridele : sinu igatsused ja soovid võivad täituda sellel nädalal, kui vaadata planeetide praegust seisu. Tõenäoliselt avaldab su kaaslane sulle armastust ning muudab su elu ilusaks.

Vallalised : sa ei ole praegusel hetkel oma eluga rahul ja otsid kindlust ning turvatunnet ja inimest, kes seda kõike sulle pakkuda võib. Vähemalt tead sa, mida sa tahad ja tõenäoliselt leiad sa nii ka õige tee, mis juhatab sind selle suunas, kellega sa kohtuma pead.

 

Töö

Praegune periood on eriti soodne kõikide nende jaoks, kes töötavad matemaatikute, geograafide ja tehnikutena. Kõik keerulised küsimused leiavad lahenduse. Sa suudad oma vaatenurga teistele lahti seletada ning äratada imetlust. Igapäevane töö pakub rahuldust. 

 

 

 

Tervis

Päike tagab sulle hea ja tugeva elujõu sellel nädalal. Teised planeedid aga ei ole sinu vastu sama soodsalt häälestatud ja selle tõttu võid sa olla närvilisem. Pluuto võib tekitada alaväärsustunnet ning muuta sind agressiivsemaks.

 

Raha

Kui sul on vaja sooritada sellel nädalal suuremaid tehinguid, siis praegune aeg on selle jaoks eriti soodne. Väga head väljavaated on sul hetkel ja tõenäoliselt avanevad võimalused sissetuleku suurendamiseks. 

Kommentaare ei ole