{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Heidi Kaden

Armastus

Paaridele :  ära anna kiusatusele järgi ja ära mine vaatama, kas mujal on rohi rohelisem, sest tavaliselt paistab see ainult eemalt nii. Mis siis, kui alati ei lähe kõik sinu ja su kaaslase vahel nii nagu sa sooviksid ja on perioode, kus te omavahel üldse läbi ei saa. Katsu paremini rääkida ja olla mõistvam. Katsu leida võimalusi, mille abil muuta oma suhet paremaks ja tugevamaks.

Vallalised :  Võttes arvesse praegust Pluuto seisu, võib see periood sulle kaasa tuua palju segadust ja probleeme armastuses. Mida sa võiksid tegelikult vältida. Ära unusta, et kui sa tahad midagi saada, pead sa olema valmis ka ise omalt poolt midagi andma vastu.


Töö

Praegu võib töö juures olla natuke pingelisem õhkkond, mis võib põhjustada lahkhelisid töökaaslastega. Mõnikord võib selline arvete klaarimine olla kasulik selleks, et omavahelisi suhteid parandada aga praegu see nii ei ole. 

 

 


Tervis

Veenus ise valvab su tervist. Sa peaksid olema heas vormis, rõõmus ja tugev. Katsu ainult mitte liiga palju süüa ja liigu rohkem.


Raha

Marsi praegune aspekt on nagu kahe teraga mõõk. Sa võid oma majanduslikku olukorda parandada aga selle jaoks tuleb sul oma rahaga riskida.

Kommentaare ei ole