{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kindel nipp, mis aitab ära tunda nartsisstliku isikuomadusega inimest

  Foto : unsplash / ahmed zid Kas su elukaaslasel on kulmud kogu aeg kortsus? Võib-olla oleks siis sinu vaimse tervise huvides parem, kui sa...

 

Foto : unsplash / ahmed zid

Kas su elukaaslasel on kulmud kogu aeg kortsus? Võib-olla oleks siis sinu vaimse tervise huvides parem, kui sa läheksid lihtsalt minema tema juurest.

Kas on olemas hullemate isikuomadustega inimest, kui nartsissistlik inimene? Ta võib oma libeda keelega ükskõik kelle ära rääkida, ta on pealtnäha võluv ja meeldiv inimene aga ta kui sa ei taha saada vaimse tervise probleeme, on parem suhe temaga üldse lõpetada. Aga kuidas kindlaks teha, kellega sul tegemist on? Sest mõnikord on vaja palju aega enne, kui sa saad aru, kellega sul tegemist on. Kui ta just ise ei käi ringi kogu aeg kulme kortsutades. 

Ühe teadusliku uuringu järgi selgubki, et nartissistlikel inimestel on kogu aeg kulmud kortsus. Ja mitte ainult, tavaliselt on neil ka hästi paksud ja tumedad kulmud. 

Teadlased leiavad, et see on üsna loogiline. Sest tänu kulmudele paistavad nartsissistlikud inimesed teiste seast veelgi rohkem välja ja jätavad endast unustamatu jälje oma kaaslase mälusse. Nüüd sa tead, mida sa pead järgmisel kohtingul silmas pidama!

Kommentaare ei ole