{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Oktoobrikuu algus võib tulla natuke keeruline nende tähemärkide jaoks

  Foto : unsplash / Edu Grande Sügis on kätte jõudnud ja Kaa...

 

Foto : unsplash / Edu Grande

Sügis on kätte jõudnud ja Kaalude ajastu täies hoos, kõik peaksid praegusel ajal mõtlema rohkem iseenda peale. Keskenduma sellele, mis on kõige tähtsam ja mida oleks hea teha selleks, et leida oma elus paremat tasakaalu. See ju ongi oktoobrikuu mõte: aidata igal inimesel panna oma prioriteete paika, teha suurpuhastus oma peas ning suhetes, selleks, et muuta oma elu kvaliteeti paremaks. Pime aeg on kätte jõudnud ning me vajame rohkem hingerahu. Igal inimesel on omad nipid, mis aitavad tal selle ajaga paremini toime tulla. Igaüks teab ise, kust leida vajalikku tuge ja jõudu. Kui paljude inimeste jaoks algab oktoobrikuu üsna hästi, siis teiste elus võib ette tulla takistusi, millega ei ole lihtne hakkama saada. 

Praegune planeetide mõju on üsna tugev. Kolmapäeval särab taevas noorkuu, mis muudab meid töö juures enesekindlamaks ning parandab suhteid eraelus. Merkuur liigub retrograadselt Kaalude märgis ning võib kaasa tuua rahalisi probleeme. Veenus hakkab jõudma Amburisse ning võib panna meid mõtlema rohkem armastusele. 


Kes peaksid siis praegusel ajal olema ettevaatlikumad? 

Jäära taevasse hakkavad pilved kogunema ning õhutemperatuur langeb järsult sellel nädalal. Kaks planeeti Kaalude märgis seavad talle takistusi. See võib kaasa tuua viivitusi plaanide elluviimisel ning pingelisemat suhtlemist teistega. Merkuuri retrograad ei aita siin kaasa, vastupidi, sellel perioodil on inimestevaheline läbisaamine eriti pingeline ja keeruline. Palju arusaamatusi võib tekkida. Aga õnneks ei tule Jääral julgusest puudu. Ja see pole mitte juhus, et tegemist on sodiaagi kõige esimese märgiga. Jäära peetakse suureks juhiks, kes teeb kõik, et oma arvamusi ja mõtteid kaitsta. Oktoobris pole tema kujutlusvõimel piire ja see aitab tal üle saada kõikidest takistustest.

 

 

 

Ehkki see nädal ei alga tema jaoks just kõige paremat uudistega, ei lase Jäär end sellest sugugi häirida. Ta on otsustanud edu saavutada ja ta viib oma unistused ellu hoolimata kõigest. Ta käärib käised üles ja lihtsalt pühib kõik takistused oma teelt. Tal on kindlad eesmärgid ja plaanid ja ta jõuab kaugele. Ta viib oma unistused ellu ja surub oma tahtmise läbi, ükskõik, kui raske see tema jaoks ka ei ole. 6. oktoobril noorkuu ajal oleks hea, kui ta koostaks tegevusplaani ja paneks kirja kõik oma unistused. Järgnevate kuude jooksul hakkavad ta unistused konkreetsemat kuju võtma. Jäära soovid täituvad sel aastal palju kiiremini, kui ta seda arvatagi võiks. Seega, palju õnne ja edu teile, kallid Jäärad ja ärge unustage kõike Noorkuu ajal üles kirjutada, mida te oma elus saada tahate. 


Oktoobrikuu alguses võib tunda kerget segadust ka meie kallis Lõvi. Samal ajal, kui astroloogiline ilmateade ennustab Jäärade ellu äikest ja tormi, tundub, Lõvide elus on algamas tõeline orkaan. Sellel nädalal võib kõik väljuda Lõvi kontrolli alt. Esiteks rahaasjad, mis annavad endast tõsiselt tunda. Aeg on raha, kahju, et seda on nii raske organiseerida. Uusi plaane tuleb nii uksest kui aknast sellel nädalal. Ainult, et Lõvike ei tea enam ise ka, kust otsast alustada ja seega jätab ta paljud asjad pooleli. Noorkuu Kaaludes aitab tal aga selgust luua oma elus. Kõige olulisem on võtta aega iseenda jaoks. Koosta nimekiri sellest, mis on hädavajalikud tegevused ja mis võib veel oodata. Samas toob oktoober Lõvile ka palju head õnne kaasa. Näiteks armastuses. Veenus on jõudmas Amburisse ja sellega koos algab ilus periood Lõvi elus. Nädala alguses peaks Lõvi olema pigem vagur ja tagasihoidlik, nädala lõpus aga julge ja tuline. Sügis tõotab vähemalt tema jaoks tulla eriti romantiline. 

 

 


Merkuuri retrograad toob kaasa palju suhteprobleeme. Praegune aeg ei soodusta seega omavahelist suhtlemist ja võib luua soodsa pinna arusaamatustele ning lahkhelidele. Ja sellepärast võib Veevalaja tunda, et peab pingutama kahekordselt selleks, et veenda teisi. Selgub, et ei olegi nii lihtne võita teiste usaldust. Liiga palju lahkhelisid võib tekkida mitte millestki. Eriti probleemne võib see olla siis, kui teemaks on rahaasjad. Parem on, kui Veevalaja varub selleks nädalaks palju kannatlikkust ja oleks järeleandlikum. Kõige parem oleks säilitada rahu ning jääda võimalikult taktitundeliseks. Ja ei maksa ära unustada, et Merkuuri retrograad ei ole ainult halb ja seda ei maksa karta. Tegemist on ajaga, mis aitab paremini näha ka seda, millised suhted enam ei toimi. Katsu olla rohkem üksi ja käi palju väljas, et oma mõtetes korda luua.

Kommentaare ei ole