{ads}

HIDE

Viimased

latest

Äkki juhtus Facebooki, Instagrami ja Whatsappi katkestus sellepärast, et Merkuur on praegu retrograadis!

  Foto : unsplash / NASA Suur 7-tunnine Facebooki, Instagram...

 

Foto : unsplash / NASA

Suur 7-tunnine Facebooki, Instagrami ja Whatsappi katkestus leidis aset sellel esmaspäeval. Ja kõige uskumatum on see, et see juhtus täpselt sellel ajal, kui Merkuur retrograadselt liigub. Puhas juhus? Meie igatahes ei usu seda.

Sellel esmaspäeval olid paljud inimesed paanikas, sest suure osa õhtust olid väljas nii Facebook, Instagram, kui ka Whatsapp. Tegemist oli esimest korda aset leidva suure ülemaailmse katkestusega. Rikke parandamiseks läks aega üle 8 tunni ning see katkestus puudutas ligi 10 miljonit kasutajat. Paljud asjatundjad katsuvad ikka veel aru saada, kuidas selline rike üldse aset leida võis, astroloogid aga on veendunud, et selle kõige taga ei ole midagi muud, kui Merkuuri retrograad. 

 

 

Nii nagu igal aastal, on Merkuur alates 27. septembrist kuni 17. oktoobrini retrograadis. Tegemist on perioodiga, mille jooksul võib olla häiritud tehnoloogia ning kommunikatsioonikanalid. 

Kuidas ka ei ole, siis varsti peaksid asjad hakkama taas laabuma, sest Merkuuri retrograad lõppeb 17. oktoobril. Praegu aga on hea aeg selleks, et parandada oma elus seda, mis vajab parandamist. Sest lõppude lõpuks tuleks järele mõtelda, kas see katkestus oligi nii halb või tuli see meile hoopis natuke kasuks.


Kommentaare ei ole