{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : oluline kohtumine, mis muudab ühe tähemärgi elu, leiab aset järgmisel nädalal!

Foto : unsplash / frank mckenna   Üks väga tähtis ja otsusta...

Foto : unsplash / frank mckenna

 

Üks väga tähtis ja otsustav kohtumine leiab aset ühe sodiaagimärgi elus järgmisel nädalal. 

Armastus tuleb siis, kui sa seda kõige vähem oodata oskad. Samal ajal, kui Merkuur on retrograadis Kaalude märgis kuni 17. oktoobrini, võivad suhted praegusel hetkel olla üsna keerulised. Tuues kaasa ootamatusi, takistusi ning väikeseid suhteprobleeme, ei ole praegune periood kõige parem mõttevahetusteks. Hoolimata sellest läheb ühel sodiaagimärgil üle ootuste hästi. Järgmisel nädalal ehk siis 4 - 10. oktoobri vahel toovad planeedid ta ellu palju õnne armastuses. Seega ei maksa alati karda Merkuuri retrograadset liikumist. Sest just sellel perioodil on võimalik näha ja selgeks teha, kui siirad ja kui õigetele alustele on su suhted teistega rajatud. 

Kuidas ka ei ole, 4 - 10. oktoobri vahelisel nädalal tuleb Kaalude ellu suur armastus. 

Kallid Kaalud, järgmine nädal on väga tähtis teie elus, sest te kohtute oma elu armastusega! 

 

 

Kui sa oled sündinud Kaalude tähtkujus, siis sa tead, et praegu on Kaalude aeg käimas, seega on see periood, mis peaks sulle kõige rohkem sellel aastal õnne ja häid uudiseid tooma. Sinu eluks peaks praegu kõik hästi minema. 

Ja oktoober toob su ellu palju armastust. Järgmisel nädalal liituvad planeedid, et tuua su ellu armastust. Sa liigud edasi, tõugatuna Merkuuri ja Marsi positiivsest energiast. Praegune periood on selleks, et minna teistele teeradadele, avardada silmaringi, julgeda, väljendada end ja näidata end. Kolmapäeval ja neljapäeval tõuseb ka Noorkuu Kaaludes ning täidab ühe su suure unistuse! Tegemist võib olla su elu tähtsama kohtumisega, mida sa iialgi ei unusta. Sellel kohtumisel võib olla väga suur roll sinu edaspidises elus ja tegemistes. Me ei tea, millega see kohtumine lõppeb, me ei tea, kas sa seda inimest kunagi unustad, see kõik sõltub sellest, milline on sinu praegune elujärg. Järgmisel nädalal kohtud sa aga oma elu armastusega.

Love is in the air! 


Kommentaare ei ole