{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Uliana Kopanytsia

Armastus

Paaridele :  Saturn annab sulle nõu mitte idealiseerida liiga palju oma kallimat. Sest see võib sulle endale halba teha. Sest kui sa ühel päeval märkad, et ka temal on puudusi ja vigu, nagu kõikidel inimestel, siis võib su unistusteloss kokku variseda ja sa võid endale teha palju etteheiteid ehkki tema pole ise ju süüdi.

Vallalised : ära võta oma unistusi tõe pähe. Jah, sa oled meeldiv ja tore inimene, natuke heal arvamuse iseendast aga kõikidel inimestel ei ole sama maitse. Võib-olla see, kes sulle meeldib, otsib jälle kedagi teist. 

 

Töö

Su olukord ei ole kindel hetkel. Aga sa oled valmis oma seljatagust kindlustama ning teed kõik, et jõuda paremale järjele. Aga su vastased on sama visad, kui sina isegi.

 

 

Tervis

Tervelt viis planeeti mõjutavad praegu su tervise sektorit, seega ei tohiks sul puudu tulla sellel nädalal rõõmsast meelest ja heast energiast. Hoia ennast ainult külmetushaiguste eest. 

 

Raha

Võib-olla mõned pärandiga seotud probleemid võivad tekkida. Katsu leida sellele probleemile võimalikult ruttu lahendus, sest see rikub su suhteid teistega. 

Kommentaare ei ole