{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Katsia Jazwinska

Armastus

Paaridele : Ilma ainsagi kahtluseta tuleb tunnistada, et sellel nädalal oled sina Veenuse suur soosik. Armastust peaks igas su päevas olema ja armastus on see, mis valgustab praegusel pimedal ajal su elu. Kui sa oled juba pikemat aega paarisuhtes, siis tõenäoliselt leiate te sellel nädalal üles selle läheduse, mis oli suhte alguses teie vahel. Ja ka noored paarid tunnevad suuremat kirge ning veedavad unustamatuid öid. 

Vallalised :  kui su süda on vaba, siis ole valmis selleks, et su elu juba üsna peatselt võtab täiesti teistsuguse suuna. Juba varsti tuleb su ellu armastust ja romantikat. 


Töö

Tänu oma tahtejõule ja planeet Marsile saad sa sellel nädalal kõikidest takistustest üle. Sa pead aga ise palju pingutama ning rääkima oma takistustest nendele, kes on võimelised sekkuma ning kes võivad asjade kulgu muuta sinu kasuks.

 

 


Tervis

Üldjoontes peaksid sa olema hea tervise juures. Ainult, et Neptuun võib sulle pähe panna musti mõtteid. Selleks, et mitte masendushoogude all kannatada, pead sa rohkem liikuma ning võimaluse korral spordiga tegelema.


Raha

Organiseeri oma rahaasju paremini, see aitab sul leida lahendusi oma probleemidele.

Kommentaare ei ole