{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Kate Laine

Armastus

Paaridele : Sellel nädalal tuleb ette palju hooletusse jätmist ning vastutustunde puudumist oma kaaslase suhtes. Sa oled valmis kõiki kohuseid jätma oma elukaaslase kanda. Ja loomulikult on täiesti normaalne, et sellistes tingimustes muutub õhk aina pingelisemaks. Kui peaks juhtuma, et sellest peaks mõni suur tüli alguse saama, siis ole vähemalt nii aus, et suru käsi vastu rinda ja tunnista end süüdi, sest su käitumine ei ole praegu just kõige parem. 

Vallalised : Sellel korral peaksid sa käituma palju ettevaatlikumalt ning mitte sundima asju tagant. Lase armastusel tekkida ja ära seisa kogu aeg ja iga hetk teise inimese taga, et kontrollida tema tundeid. 


Töö

Uraani aspekt pole praegusel perioodil just kõige parem ja see ei too sulle midagi head kaasa. Tõenäoliselt tuleb tööl ette tähenärimist, väikeseid probleeme ning viivitusi, mis võtavad su tuju ära. Ära tee praegusel perioodil liiga suuri plaane.

 


Tervis

Terviseprobleemid ei tohiks sulle praegu muret valmistada. Kui sa aga tunned end liiga närvilisena või kannatad masendushoogude käes, siis võta kasutusele vastavad abinõud ning ära joo liiga palju kohvi ning väldi alkoholi tarbimist, selle asemel joo ravimtaimeteed ning käi palju looduses.


Raha

Sellel nädalal saadab sind eriti hea õnn. Tänu sellele võid sa korda saata ühe kasuliku tehingu.

Kommentaare ei ole