{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Kate Laine

 

 Armastus

Paaridele : Sinu suhe elukaaslasega on palju rahulikum, kui tavaliselt aga tingimusel, et sa ei domineeri liiga palju ega ole liiga nõudlik. Seda eriti juhul, kui su kaaslane on sündinud Sõnni, Jäära või Lõvi tähtkujus.

Vallalistele : Su pilk on silmapiiril ja sa ootad seda nädalat, mis võib kogu su ülejäänud elu muuta. Ära unusta jääda rahulikuks ja ära muretse ette, sest mis tulema peab, see ka tuleb. 

 

Töö

Töö juures ootab sind erakordselt hea nädal. Planeet Marss ise ulatab sulle oma abikäe ning toetab sind, pühib su teelt ära kõik takistused ning aitab sul oma eesmärke saavutada. Katsu ise seejuures olla ainult sihikindlam. Sul on palju uusi projekte ja plaane samaaegselt käsil ning sa suudad motiveerida ka töökaaslasi. 

 

 

Tervis

Sinu tervise sektoris on praegu Päike, Neptuun ja Veenus. Nende planeetide mõju on pigem kasulik ja mõnikord isegi liiga kasulik, sest see võib panna sind näiteks rohkem sööma, tekitades suurema söögiisu. Ära siiski söö kõike, mida sa tahad, kui sa ei taha oma tervisele sellega halba teha. Ja hoidu igasugustest liialdustest, see tähendab alkoholist, mis teeb sulle rohkem halba, kui head.

 

Raha

Üks pärandiga seotud lugu võtab halva pöörde. Kui võimalik, siis ära sekku üldse ja hoia sellest eemale.

Kommentaare ei ole