{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash /Monika Grabkowska Armastus Paari...

 

Foto : unsplash /Monika Grabkowska

Armastus

Paaridele : Jututeemadest teil sellel nädalal juba puudust ei tule. Sinu kaaslane võib sulle näiteks ette heita liigset kulutamist ja seda, et sa elad üle oma võimete. Ja kusjuures ega ta palju ei eksi, sa tegutseksid targemalt, kui sa mõtleksid enne, kui midagi ostad. Ja samuti ära ütle kõike välja, mida sa mõtled.

Vallalistele : Praegune Veenuse aspekt peaks su ellu tooma armastust. Ära ainult lase muredel ja kahetsustel oma elu rikkuda. Kui sa katsud rõõmsam olla, siis on tõenäosus edu saavutamiseks palju suurem.

 

Töö

Kui sul on suuri plaane, siis hakka kohe neid ellu viima. Sest planeetide liikumine pole praegu kõige soodsam ja võib juba peatselt kaasa tuua takistusi ning viivitusi.

 

 

Tervis

Midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda, kui võtta arvesse praegust planeetide seisu. Võib-olla annab väsimus endast rohkem tunda aga kui sa oma tervise eest paremini hoolitsed, siis läheb kõik hästi.

 

Raha

Oma rahaasju organiseerid sa tõesti kindlal käel. Neptuuni mõju toob sulle palju kasu kaasa. Ära siiski tegele kahtlaste tehingutega. 

Kommentaare ei ole