{ads}

HIDE

Viimased

latest

6. oktoobri noorkuu toob kaasa suuri muutusi kõikidele tähemärkidele

  Foto : unsplash / Stephanie Greene Sa võid kergendatult hi...

 

Foto : unsplash / Stephanie Greene

Sa võid kergendatult hingata, sest kiire ja tempokas septembrikuu on lõpuks läbi saanud. Kaalude aeg on kätte jõudnud. 6. oktoobri noorkuu kutsub meid uut algust oma elus tegema ning vaatama üle kõik, mis puudutab armastust, suhteid ja eelkõige tasakaalu. 

Noorkuu Kaaludes aitab meil olla taktitundelisem, diplomaatilisem ning järeleandlikum. Oktoobrikuu alguse noorkuu paneb meid kriitilisema pilguga üle vaatama kõiki oma suhteid. Kaalude märk paneb meid end ümbritsema heatahtlike inimestega, muutma oma suhteid teistega rahulikemaks ning olema kaastundlikum. Ehk teiste sõnadega, praegusel ajal ei taha ilmselt keegi ümbritseda end energiavampiiride ning toksiliste inimestega nii töö juures, kui eraelus.

 

 

Selle noorkuu võtmesõnaks on harmoonia ja tasakaal, isegi, kui mõned peavad tegema suuri pingutusi selle saavutamiseks. See noorkuu toob meile kaasa ka uut energiat ning armastust. 

 

Nagu ikka, mõjutab ka see noorkuu mingil määral kõiki sodiaagimärke

Alustame Jääradest. Jäärad võivad selle noorkuu ajal saada abielu ettepaneku, ametikõrgenduse pakkumise, kinnisvara ostuks vajaliku raha... Kuidas ka ei ole, Jäärade elus on algamas täiesti uus ajajärk.

Sõnnid tunnevad soovi uuenduste ja vahelduse järele. Praegu on õige aeg tuua vaheldust igapäevasesse rutiini ning alustada tervislikemate eluviisidega. 

Kaksikute jaoks on õhus aga armastust ja kirge: tõenäoliselt avaldab keegi armastust. Või siis leiavad Kaksikud uue armastuse oma ellu. 

See noorkuu toob välja kõik Vähi peidetud emotsioonid ja tunded. Praegu on õige aeg selleks, et rääkida lähedastega vanadest pettumustest, mis ikka veel haiget teevad ja ravida lapsepõlve hingehaavu.

 

 

Lõvide jaoks on sellel nädalal õhus aga armastust. Hoidke silmad lahti, suur armastus ei ole kaugel.

Neitsid peavad ettevaatlikumad olema oma rahaasjadega. Sest kellel on suured plaanid, sellel on vaja ka vahendeid nende elluviimiseks. 

Ja mis puutub Kaaludesse, siis see noorkuu aitab neil oma unistusi ellu viia.

Skorpionid on otsustanud oma sõna maksma panna. Kaitsta neid, kes kannatavad ebaõigluse käes. 

Amburitel on aga suhted tähelepanu keskmes sellel perioodil. Noorkuu paneb teida veelgi rohkem teistega kontakti otsima ning looma uusi tutvusi.

Kaljukitsele toob see noorkuu head õnne tööasjades. Ta võib teha suuri plaane. Tulevik on tema enda kätes.

Veevalajad peaksid aga oma prioriteedid paika panema ning õppima iseennast rohkem väärtustama.

Kalade tunnevad lihtsalt armastust. Ja peavad koguma julgust, et minna oma õnnele vastu.

Kommentaare ei ole