{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Milada V...

Foto : unsplash / Milada Vigerova

 

 Armastus

Paaridele : Kõik ei ole veel nii nagu peab aga sa võid kindel olla Veenuse toetusele, kes aitab muuta su paarisuhet värvilisemaks. Lisaks sellele võib Marss tekitada kirgi. Paljud teie seast võisid tunda sentimentaalset või seksuaalset laadi probleeme elukaaslasega aga nüüd hakkavad kõik need probleemid lahenema. 

Vallalised : Praegune Veenuse aspekt võib tuua kaasa väga häid üllatusi. See nädal võib tulla väga romantiline. Paljud vallalised kohtuvad inimesega, keda nad on kaua oodanud.


Töö

Töö juures valitsev õhkkond on ikka veel üsna pingeline. Aga asjad hakkavad sinu jaoks õnneks lahenema. Katsu veeta rohkem aega nende inimestega, kes on sinu vastu heatahtlikult meelestatud ning kes on valmis koostööks, see on ainus tingimus, mis aitab sul edu saavutada.

 

 


Tervis

Merkuur soovitab sul oma tervise eest paremini hoolitseda. Tegele spordiga aga ära tee liiga intensiivset sporti, jälgi oma rütmi ja ära sunni ennast tagant. Hea füüsiline vorm saavutatakse läbi regulaarse treeningu. Katsu ka paremini jälgida oma toitumist, ära võta kaalus juurde ning käi ujumas.


Raha

Marss aitab sul sellel nädalal saavutada materiaalset edu. Sa võid lõigata head kasumist ühest tehingust või saada lihtsalt suure summa raha. 

Kommentaare ei ole