{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Alice Pasqual

Armastus

Paaridele : te leiate jälle üles omavahelise ühenduse oma partneriga. Veenuse aspekt on hetkel väga soodne ning toob kaasa harmoonilist õhkkonda ja lähedust. Sina ise võid palju ära teha, et see nii ka edaspidi jääks.

Vallalistele : Veenuse saabumine sinu astroloogilisse taevasse märgib ära eriti hea perioodi alguse. Veenus muudab sind kütkestavamaks ning sensuaalsemaks ja toob su teele kellegi, kes ei jäta sind sugugi ükskõikseks.


Töö

Töö juures on praegune periood väga soodne selleks, et tegeleda suuremamahuliste projektidega ning valmistada pinda ette võimalikuks laiendamiseks ja uuteks karjäärivõimalusteks. Ära ole liiga täpne oma kavandite koostamisel ning võta ühendust inimestega, kes aitavad sind su ettevõtmistes.

 

 


Tervis

Su tervis peaks praegu olema väga hea, sest planeet Pluuto ise kaitseb sind. Võib-olla mõned teie seast kurdavad ainult uneprobleemide üle. Katsu süüa kergemat toitu ja vähem õhtusel ajal.


Raha

Paremat perioodi, kui praegune aeg seda on, sa ei leia selleks, et sooritada olulisi rahalisi tehinguid või lahendada üks rahaga seotud probleem. Merkuur aitab sul vältida kõiki ebameeldivaid üllatusi.

Kommentaare ei ole