{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Sixteen Miles Out

 Armastus

Paaridele : Ilmselt igatsed sa praegusel hetkel oma paarisuhtes paremat mõistmist ning omavahelist läbisaamist. Mõndasid teie seast ootab ees tõsine jutuajamine, mis aitaks olukorda selgust tuua. 

Vallalistele : Võttes arvesse praegust planeetide seisu, siis peaks armastus eriti magus olema. Võib isegi juhtuda, et sel nädalal koged sa armastust esimesest silmapilgust. Sa võid aga hoida oma tõelisi tundeid tagasi, kartes kas see unistus järgmisel hetkel ära ei kao. 

 

Töö

Marsi aspekt on praegu ideaalne. See võib ära märkida sinu karjääris ühe olulise etapi või tuua sulle teistpidi suurt kasu sinu ametialases elus. Sa võid saada vajalikku toetust, mis aitab sul edu saavutada. Ära unusta, et tõsine lähenemine toob sulle palju suuremat kasu, kui kergemeelne suhtumine, mida kindlamad teised sinu peale võivad olla, seda paremini on kindlustatud sinu positsioon ja võit.

 

 


Tervis

Neptuuni liikumist sinu astroloogilises taevas on lausa käega tunda, sest sa peaksid olema heas füüsilises vormis, palju enesekindlam ning optimistlikuma tulevikuväljavaatega. 


Raha

Ole ettevaatlik ettevaatamatustega raha suhtes. Ära kuula oma lähedaste nõuandeid praegusel perioodil. Ja sellest pole midagi, kui nad ütlevad, et sa oled liiga ihne, sest sinule jääb õigus.

 

 

Kommentaare ei ole