{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Aga Putr...

Foto : unsplash / Aga Putra

 

 Armastus

Paaridele : Kui sa oled värskelt abiellunud, võid sa tunda sellel nädalal mõningast pettumust, sest sul on ikka veel kalduvus liiga palju idealiseerida oma kaaslast. Samuti võid sa temalt liiga palju temalt oodata. Need aga, kes on koos juba mõnda aega, on kaotanud oma illusioonid ja seega teineteisega kohanenud.

Vallalistele : Tähtede praegune seis võib su ellu kaasa tuua natuke kirge ja romantikat. Võib ka juhtuda, et sind ootab ees kohtumine kaua oodatud hingesõbraga, sest heade üllatuste planeet Uraan on praegu väga heas asendis.


Töö

Ideaalne periood selleks, et reisida ja koolitada end ning uurida oma karjäärialaste võimaluste üle. Kohtu uute inimestega, kõik uued tutvused võivad sulle kasuks tulla. Olukorrad on praegu sellised, et sa võid alustada ükskõik millise ettevõtmisega. Ära kõhkle enda väärtust tõestamast.

 

 


Tervis

Sa oled väga heas füüsilises vormis ning hea vastupanuvõimega. Looduslikud ravimid ning homöopaatia aitavad sul ravida väikeseid terviseprobleeme, kui sul neid peaks tekkima. 


Raha

Rõhk on rahaküsimuste peal. Sellel nädalal saadab sind suurem õnn finantsasjades. Jää siiski ettevaatlikuks. Ja pea nõu ekspertidega investeerimisküsimustes.

Kommentaare ei ole