{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Jessica ...

Foto : unsplash / Jessica Fadel

 

Armastus

Paaridele : Üksnes Saturn mõjutab sinu paarisuhet hetkel. Ja tegemist pole üldse hea planeediga, mis puhuks armastuse lõkkele. Saturn aitab luua korda oma elus, organiseerida oma asju paremini, näidata välja püsivust... Ta kaitseb neid paare, kes jäävad kokku nii heas, kui halvas ja kes ei loobi tühje sõnu.

Vallalistele : Veenuse hea energia mõjutab sind sellel nädalal ja aitab teistel sind paremini mõista ilma, et sa peaksid oma sõnu selleks kasutama. Sa võid kohtuda inimesega, kes mõistab ka sinu vaikust ja oskab lugeda sinu hingest nagu avatud raamatust. 


Töö

Pluuto praegune aspekt aitab sul selgust saada, kuidas paremini oma tegevusvälja laiendada või kuidas alustada oma isikliku ettevõttega. Organiseeri ja kavanda oma plaane ning projekte paremini ning ära oota liiga kaua. Võtta endale appi tõsised inimesed, kelle peale sa kindel võid olla. Moraalne või materiaalne tugi kulub alati ära, eriti kui see tuleb inimeselt, keda sa kõrgelt hindad.


Tervis

Sinu tervis on hea planeedi Merkuuri kätes. Üldiselt peaks kõik hästi minema, sa oled heas vormis hetkel. Tegele rohkem spordiga ning viibi palju värskes õhus.


Raha

Praegune periood on väga soodne säästude tegemiseks. Saturn soovitab sul mitte spekuleerida oma rahaga, sest sa võid kaotada oma algkapitali selle käigus.

Kommentaare ei ole