{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Ksenia Makagonova

 Armastus

Paaridele : Ühe tõsise jutuajamise järel hakkad sa mõistma oma kaaslase soove ja vajadusi hoopis paremini. Teie suhe kvaliteet ning sellel nädalal valitsev õhkkond sõltub suurel määral sinust endast. 

Vallalised : Kuu aspekt on praegu väga hea. Ja see võib kaasa tuua sensuaalset õhkkonda, mis muudab sind tulisemaks ning kirglikumaks. Sa tead mida sa soovid ja oled valmis minema maailma lõppu, et leida seda, mida sa otsid.

 

Töö

Sa tunned väiksemat stressi, kui viimastel päevadel ning hakkad taas nägema asju ja inimesi paremas valguses. Praegu on väga õige hetk selleks, et kasutada täiel määral ära oma oskuseid ning teadmisi. Kuula inimesi paremini, nii võidad sa endale poolehoidjaid ja võid neid kurssi viia ka oma projektidega. Käsi peseb kätt nagu öeldakse. 

 

 

 

Tervis

Jupiter manitseb sind rohkem oma tervisele mõtlema ja seda ükskõik, millises vanuses, kindlasti aga siis, kui sa oled juba üle 50. aasta vana. Ole aktiivne ja tegus, ära jää üksi koju istuma, käi palju väljas ja ära unusta viibida looduses. 

 

Raha

Ole ettevaatlik. Sul on tekkinud kalduvus elada üle oma võimete. Ära looda, et hea õnn ning juhused sind alati välja aitavad. Vastasel korral võid sa ühel ilusal päeval leida, et oled oma olukorraga ummikusse jõudnud. 

Kommentaare ei ole