{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Loverna ...

Foto : unsplash / Loverna Journey

 

 Armastus

Paaridele : Päikese praegune aspekt soosib läheduse ja vastastikuse õrnuse teket sinu ja su partneri vahel. Ettevaatlik tuleb aga olla Saturniga, sest sellel nädalal võib see planeet tuua su teele kellegi, kelle peale sa veel kaua mõtled. Ära siiski pane oma suhet ohtu.

Vallalistele : Planeetide praegune seis on sinu jaoks väga kasulik. See muudab sind avameelsemaks, kütkestavamaks ning silmapaistvamaks, kui tavaliselt. Sellel nädalal võid sa kohtuda selle õige inimesega.

 

Töö

Töö juures viia oma töökohused ellu ilma, et sa jätaksid midagi kahe silma vahele. Katsu alal hoida head suhet töökaaslastega, isegi, kui sa nende tuju alati ei mõista. Võttes arvesse praegust tähtede seisu, peaksid kõik olema natuke närvilisemad, kui tavaliselt. Sinu heatahtlikkus võib aidata säilitada harmoonilist õhkkonda ning tulla sulle kasuks tööalastes suhetes.

 

 

 

Tervis

Sa oled heas füüsilises vormis, seda enam, et sa ei kuluta oma energiat niisama ja oskad oma elu hästi organiseerida. Praegu on õige hetk selleks, et vabaneda ühest halvast harjumusest, mis su tervisele head ei tee, sest Saturn toetab kõiki sinu pingutusi.

 

Raha

Sul võib tekkida kiusatus kulutada oma raha tühiste asjade peale selleks, et leida tagasi hingerahu aga sa unustad täiesti, kui palju raha sul arvel on. Katsu ennast ruttu käsile võtta enne, kui see sulle probleeme kaasa toob. 

Kommentaare ei ole